Sista semesterveckan

2011-08-07 | 11:55:45
Nu är semestern över för denna gången, imorgon börjar vi jobba igen och Elin ska tillbaka till dagis efter 6 veckors semester. Men det blir en mjukstart, bara imorgon och sen är tisdagen min lediga dag så då stannar Elin och jag hemma.
Den sista lediga veckan började vi med att åka till Ven för att cykla, eller det var förra lördagen så det var egentligen slutet på veckan innan ;-) sen i söndags satte vi oss i bilen och lämnade det dåliga vädret i skåneland för att åka till Karlskrona och skärgården och där mötte vi klablåhimmel, sol och 25 grader. Bilresan gick som vanligt bra, men 3 timmar i bilen det är nog egentligen 30 minuter för länge för Elin. Hon börjar jämra sig den sista halvtimmen och att AC:n gick sönder i bilen gjorde att Johan också blev lite rastlös.

När vi kom hem till mormor & morfar så blev det först lite frallor och sedan till Elins stora glädje blev det premiär hopp på studsmattan som stod och väntade på henne. Sen kan man väl säga att Elin bodde ute på studsmattan. Vi fick med henne in till staun en av dagarna, hon var med och plockade blåbär, lekte med katterna, hälsade på gammelmormor och tog sig ett dopp i havet, och så gungade hon lite och satte sig i sandlådan en liten stund. Men annars var det studsmattan som gällde. Johan och jag var inte förvånade men mormor och morfar trodde inte att hon skulle bli så glad över att få en studsmatta, eller hoppkrunka som morfar döpte den till. På torsdagen var det åter igen dags för att sätta sig i bilen och eftersom det var SOL och VARMT väntade vi till klockan var lite över 18 innan vi åkte hem. Men det var ändå varmt i bilen, men såfort vi körde över gränsen till Skåne kom molnen och det dåliga vädret igen... Vi fick iallafall några dagar med fint väder under vår semester.





Fika.

Hoppa studsmatta.

På staun.

Lekan.

Studsmattan.

Gunga.



Studsmattan.

Påväg hem till gammelmormor.

Gammelmormor får jag en bulle?



Ger gammelmormor en kram innan det är dags att åka...

Hem till studsmattan.

Anledningen till att Caroline och Moa inte fick några av dom blåbär vi plockade,
dom hamnade i fel mage.



Hoppar ur bild.

Johan plockade bort att nässlor som hade växt upp runt sandlådan.
Han la dom i en hög, sn kom Elin. Hon ramlade rakt ner i högen och nässlade hela sin arm.



I fredags när vi var hemma igen så träffade vi Moa, Albin, Clara och Aston på lekan.
Vi var där nog i 2 timmar och när vi kom hem så var Elin så trött att hon la sig och somnade på golvet.

RSS 2.0