Kräftskiva

2009-08-28 | 15:29:32
Ikväll åker vi mormor och morfar i Karlskrona. Imorgon har familjen Andersson din årliga kräftskiva och sen vill vi inte missa. Elin får följa med om hon är snäll, är hon grinig under dagen får hon stanna hemma hos mormor och morfar. 
Jag tror inte vi orkar ta med datorn, och även om vi gör hinner vi nog inte uppdatera bloggen. Så nu dröjer det till söndag kväll innnan det kommer något nytt här.


Hänt idag:
Grinden är framme. Den är inte uppsatt ännu, men den står iallfall vid trappen nu ;-)
Och så träffade vi Moa och hennes mamma. Dom hade inget att göra idag och eftersom vi inte heller hade det så kom dom hit en liten stund så att Elin och Moa kunde leka. Moa provade både Elins gåstol och hoppgunga. Elin ville inte hoppa när dom var här så hon visade inte hur man skulle göra och då var det ju inte så lätt för stackars Moa att fatta heller. Hon kom iallafall på något som inte Elin testat. Hon hoppade inte, utan hon sprang runt i gungan. Runt, runt, runt gick det. Haha, det såg jätteroligt ut och dörröppningen hade egentligen behövt vara mycket större.
Sen blev dom lite trötta så vi gick ut på en liten promenad. Vi gick först till ankorna och matade dom med gammalt bröd. Sen skulle vi gå och fika, och jag kom med idèn att vi skulle gå till tunnbrödsgården. Det är en bit att gå dit och när vi väl kom fram svettiga och fikasugna så var det stängt. Dom hade bara öppet på helgerna. Ja, så det var bara att vända och gå hem igen. Nu vet vi det till nästa gång, så då får det bli fika i "byn" istället. 



Elin och Moa

Ankorna, fast inte på bild.
Det fanns många där, men inte någon som ville vara med på bild. 
Fler bilder från farmors kamera



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback