Mysteriet är löst

2009-08-21 | 17:12:36
I Nobles testamente står att han vill ge nobelpriset till dom personer som under det gångna året gjort mest nytta för mänskligheten

Vi har gjort det! Elin och jag har löst det som antagligen är en av mänsklighetens största gåtor. Vi vet vart strumporna tar vägen i tvätten! Vi vet! Vi vet var dom hamnar!

När man öppnar luckan så sitter det en bred gummislist. Denna listen har iallfall på vår tvättmaskin en skåra i så den är "delbar". Delar man på den och lyfter lite så hittar man allt som någonsin varit borta.
Det var en helt bortglömd värld som uppenbarade sig. Vi hittade pengar, öronproppar, massa hårspännen, så man skulle kunna säga att vi löst problemet med var både pengar och hårspännen också tar vägen ;-) Vi hittade massa olika saker som jag inte ens vet var det är och så hittade vi även ett 4 GB USB minne, som Johan saknat i ungefär ett år. Det hade börjat rosta lite... Och så hittade vi strumpor. Alla strumpar som varit borta. Dom var där. Dom fanns, vi hittade dom. Tjohoo!!



Idag träffade vi Moa igen. Nästan precis som vi gjort varje dag hela veckan förutom igår. I söndags hade vi ingenting planerat för veckan, mer än kompisträffen på onsdagen och simningen på torsdagen. Men sen helt plötsligt blev det fullt upp varje dag. Idag åkte vi in till stan och gick en runda på malmöfestivalen. Caroline och jag åt lunch, jag var den hungriga och fick henne att prova den goda älgkebaben. Elin och Moa fick sitta och mumsa på varsin majskrok. Efter lunchen gick vi till den delen där marknaden var år. Jag var lite sugen på att köpa strumpr. 12 par för 100:- men kom sen på att jag har ju hittat en massa strumpor som varit borta så det blev inget köp. Vi gick lite längre och hamnade i Folkets park där vi tittade på djuren. Nu vet vi ju inte riktigt om Elin och Moa fattade vad det var vi såg. Det fanns iallafall en kängru, två stora sköldpaddor, hästar, får, höns och en massa kaniner. När vi var i Folkets park var det dags för Moa att äta mellis och när Elin såg att hon satt och åt frukt, då gick det för lilla Elin också att klämma ner en hel fruktbägare. 

Elin vaknade kl 7 i morse och har förutom ca 20 minuters sömn varit vaken sen dess . Hon somnade i bilen när vi nästan var inne i stan och så somnade hon i bilen påväg hem och för att hon skulle få sova lita längre passade jag på att åka och tvätta bilen. Så nu har vi iallafall en ren och fin bil (på utsidan), men en liten och trött Elin. Och det går inte att få henne att somna, vad jag än gör.
Såfort Johan kommit hem från jobbet ska vi åka till farmor och farfar så då kanske Elin klämmer in ytterligare en 5 minutare i bilen.








Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha. Helt klart det roligaste inlägget i bloggvärlden! ;-)

2009-08-21 @ 17:42:54
URL: http://myengla.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Grymt jobbat vännen, som tack för din uppfinning ska jag nog om inte nominera dig till nobelpriset i alla fall se om jag inte kan få dig nominerad till årets svensk ;-) Ses om en vecka lite dryg

2009-08-21 @ 18:07:16
URL: http://downinaussieland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback