40 km/h

2009-12-15 | 21:46:44
Det var den hastigheten vi fick köra i hem, när vi körde på motorvägen nu ikväll. Det var så halt och så  mycket snö att det gick inte att köra fortare än så och ändå kasade vi fram och tillbaka över vägen. Vi var påväg hem från Elins farmor och när vi körde från Malmö var det inte en enda snöflinga men vi kom in i kaoset på E65.

Men dagen började såhär: Johan och jag vaknade vid 8:15 av att Elin låg inne på sitt rum och sjöng. Det lät fint, men jag har inte hört den sången innan, en helt ny sång. Efter en stund tystnade sången, Elin hade somnat igen. Men hon sov bara till kl 9 så då var det bara att stiga upp. Vi lekte lite, åt rester av jordgubbstårtan vi hade på kalaset i söndags och vid lite efter 11 fick Elin hoppa ner i sängen igen. Inte ens 1 timme senare fick jag vara taskig och väcka Elin. Vi skulle ju hämta farmor. Hennes flyg landade vid 11:41 och Johan hade räknat ut att hon skulle vara framme Svågetorp där vi skulle hämta henne ca 1 timme senare. Så vid 12:25 körde Elin och jag hemifrån och när vi körde av stora vägen så stod det att nästa ankommande tåg kom in vid 12:51. Perfekt, klockan var nämligen 12:40 så vi skulle komma fram precis i tid. Vi parkerade och gick mot spåret och då såg vi tåget komma. Men lite sena ner till spåret blev vi. Vi träffade på tullen och dom hade 2 hundar och dom skulle ju Elin titta lite på innan vi kunde gå vidare.

Så kom farmor, men Elin kände inte riktigt igen henne. Fast efter bara en liten stund kunde hon bjuda på ett leende. Vi satta oss i bilen igen och körde hem till farbror Fredrik, tant Linda och kusin Nils. Farmor har ju inte träffat honom tidigare. Nils sov, så vi andra passade på att äta lunch. Fast när vi var klara då sov han fortfarande. Han sov hela tiden. Å, vilken tråkig kusin. Honom kan man ju aldrig leka med. Elin slog honom lite i huvudet, men han vakande inte ens då.

När klockan var ungefär 16 så åkte vi till Svedala. Jag hittade inte nycklarna till lägenheten när vi körde i förmidags Elin och jag. Men dom fanns visst där, så det var bara att hämta dom och köra farmor till stan igen. Nu hade det börjat snöa i Svedala men inne i Malmö var det ingen snö. Vi var hemma hos farmor och när Johan slutat jobba kom han också dit. När vi sen skulle köra hem vid 19-tiden, då var det fortaande ingen snö i Malmö men påvägen till Svedala snöade det. Kolla bara på bilderna hur det såg ut här när vi kom hem...









Hmm, Elin kanske önskar sig en pulka i julklapp.

Trots att Elin sov bort nästan hela dagen i går (måndag)
var det inga problem att få henne att somna för natten.

Elin, jag och Nils.

Elin hjälper sin pappa bygga kök...igen...

High five!





Kommentarer
Postat av: Maria o Sofia

Åh, fick ni snö i Svedala, det fick inte vi. Då hade ju ni kunnat låna Sofias pulka! Kram o tack för senast.

2009-12-16 @ 11:45:11
Postat av: Jannice

High five-bilden är ju helt underbar, så söt hon är! =)

2009-12-16 @ 19:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback