Snart kalas

2009-12-12 | 23:26:10
I fredags fick jag väcka stackars Elin igen. Kl 10 skulle vi nämligen på morgonpromenad med Emma, Ellie, Ida och Melvin. Och precis innan vi träffades fick vi sms av Clara och Louise, dom ville gå och mata ankorna och undrade om någon ville hänga med. Vi gick dit allihop och träffades för att ge enkorna lite frukost. Sen gick vi en runda, det var en liten runda, men det tog ändå 2 timmar innan vi var hemma. Elin som blev väckt av mig var grinig hela rundan runt, eftersom hon var trötter. Så när vi äntligen kom hem igen, då var hon ju pigg. Men hon lekte bara en liten stund sen somnade hon faktiskt. Och precis när jag lagt ner henne i sängen så fick vi sms av Ellie och Emma, som undrade om vi ville komma och leka. Men, Elin hade ju redan blivit väckt en gång så hon fick faktiskt sova vidare denna gången. Under tiden hon sov gjorde jag lunch. En halv falukorv, 1 lök , massa grädde, tomatpure, 4 port ris och massa broccoli. Det blev 7 port korv stroganoff till Elin som hamnade i frysen.

Och när Elin vaknat bestämde vi att vi skulle gå ner till Ellie och Emma. Vi gick, det är ju inte mer än kanske 60 meter, men vi gick och det tog tid.
När vi var framme så kom hunden Enzo och mötte oss och gav genast Elin en puss. Det var kul, men Ellie ville nog ha alla pussarna för sig själv.
Elin, Enzo och Ellie lekte en stund. Fast för det mesta ville Elin och Ellie ha samma leksaker så lite tjafs blev det.
Sen blev det dags för oss att gå hem igen. Och vi gick och gick och gick. Det går väldigt sakta för Elin. Hon ska stanna och titta på allt längst vägen...



Elin sov massvis under dagen, så igårkväll ville hon inte sova. Jo, hon somnade vid 19, men vid lite efter 12 vaknade hon. Sen satt Johan och hon och tittade på film i 2 timmar innan Elin somnade igen. Men sen vaknade hon vid 7 igen imorse. Då steg jag upp, men Johan har beklagat sig hela dagen över att han varit trött och tvingades sitta uppe och underhålla Elin.
Men under eftermiddagen idag orkade han ändå med en lite utflykt till skogen. Det blev hinderbanan i Torup och mot slutet av den var Elin riktigt trött i benen.




Ankorna får frukost.

Precis när vi skulle svänga in på vår tomt efter promenaden hem
från Emma och Ellievar Elin så trött i benen att hon vägrade
ta ett enda steg till. Hon la sig raklång ner på trottoaren.



Första hindret på hinderbanan idag, det var inte så svårt...

Det är kul att vara i skogen,
men svårt att gå själv för det är lite ojämt underlag.

Vila

Åhhh

Jag vill också...

Vila igen.

Det är tur att mamma kan hjälpa till när man kommer till dom höga hindren.




Imorgon är det lucia, men det har vi ju redan firat för över 1 vecka sedan, så imorgon firar vi Elin istället med barnkalas. Då är det bara 1 vecka kvar till hon fyller 1 år.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Elin, väldigt fina bilder du har på din blogg och det var ju smart att bara lägga sig ner när du blev trött. Nu ses vi snart och det skall bli så kul.



Farfar

2009-12-13 @ 16:14:19
Postat av: Farmor

Hoppas kalaset blev roligt!

Kommer du och möter mig vid Svågertorp på tisdag?

2009-12-13 @ 20:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback