Ja, se det snöar. Ja, se det snöar...

2009-12-13 | 22:30:36
Idag, den dagen som år 2009 är tredje advent, den dagen som är lucia dagen och den dagen Elin hade sitt alldeles första barnkalas. DÅ SNÖADE DET!!! Vi vaknade upp i ett kallt Sverige när klockan var 7:30. Eller, det var såhär: Jag vaknade och var tvungen att väcka Elin, så att hon skulle kunna sova middag redan vid 11 och vara utvilad till kalaset.
Elin och jag åt frukost och se gick vi ut på en morgonpromenad, lagom till soluppgången. Elin var inte så imponerad över att se solen gå upp över åkrarna längst Sege å, men men det var iallafall fint.

Sen kom vi hem, lagom till Johan hade stigit upp, och Elin fick hoppa ner i badkaret.
Sen blev det som planerat att Elin somnade vid 11 och sov till 13:15. Men det som inte ingick i den planen var att Johan skulle ut och springa mitt i alltihop  istället för att hjälpa till här hemma. det var iallafall tur att Elin sov annars hade det inte gått.
Jag fick stå i köket och baka lussbullar, mjuk pepparkaka, sockerkaka och jordgubbstårta.

I en tidning vi fått från Pampers så stod det att man inte skulle ha något tema på kalaset när det "bara" var 1 års kalas, men man kunde däremot lägga lite tid på inbjudningskorten. Det hade vi gjort, våra kort var skit snygga och vi hade faktiskt ett tema också. Tredje advent, och lucia dagen. Hallå, klart det blev glögg, lussebullar och pepparkakor. Men sen för att det inte skulle bli för mycket jultema så slog vi till med jordgubbstårta.

8 barn och 14 vuxna var det som lekte i huset. Lite trångt blev det men det gick bra. Elin, hon var inte så intresserad av sina presenter när alla kompisarna var här. Hon var inte intresserad av kompisarna heller. Hon var bara mammig och pappig. Men när alla gått, då blev presenterna jätte intressanta och kul att titta på och leka med.
Så Elin säger tack så mycket alla som kom och tack för alla fina presenster!






Det blev inte så bra bilder idag och inte ett enda kort där alla var samlade,
men det blev iallafall ett kort på Clara.

Amanda, Clara, Moa Elin och Melvin.

Elin, Sofia, Amanda och Melvin

Tårtan




Imorgon börjar en ny vecka och vi har nästan fullt upp.
Måndag är simdag och även den dagen då det bara är 3 veckor kvar till jag börjar jobba....
tisdag ska vi hämta farmor när hon kommer med flyget, fast det är mitt under Elins sovtid så vi får se hur det går.
onsdag ska vi hem till Clara för kompisträff och på torsdag blir det kompis träff igen, fast på Andys lekland.
Vuxna har alltid gratis inträde där och barn under 1 år har också gratis inträde, så vi måste passa på. Vi går helt enkelt dig 4 dagar inan Elin fyller 1 år =)
fredag får vi vila. Lördag åkter vi kanske till stan och handlar lite julklappar, eller så blir det en runda till Bunkerflo och titta på djuren. Sen på söndag, om 1 vecka, då fyller Elin 1 år så då blir det kalas igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback