Kompisträff

2009-12-29 | 21:30:13
Idag hade vi kompisträff hemma hos oss. Ellie, Moa, Clara, Melvin och Elin träffades och lekte. Vi andra, alltså mammorna och faktiskt Johan, fikade på blåbärspaj. Innan träffen här hemma var Elin och jag ute på promenad och Elin somnade givetvis. Hon vaknade bara 15 minuter innan alla kompisar skulle komma, därav hennes frisyr på bilderna ;-).
Dom små lekte som vanligt. Melvin hade mest kul med gåvagnen. Clara lekte med valpen som spelar massa sånger. Hon har en likadan hemma, men hennes sjunger på danska. Ellie ville mest vara i köket och gå igenom det som skulle i papperåtervinningen och lilla Moa, hon var lite överallt. Och så Elin. Var hon inte under bordet så ville hon mest gosa med pappa. Men det gick att leka lite också.

Efter 2 timmar var alla trötta på lekandet. Moa och Clara gick hem och Melvin, Ellie och Elin fick gå en promenad. Alla 3 sov i sina vagnar. När vi kom hem stod Elin ute och sov en stund och sen nästan precis när hon vaknat kom farmor och farfar hit och dom hade middag med sig!

Imorgon måste vi gå till BVC för att hämta nya d-droppar. Dom Elin har är nästan slut och det är inte säkert att dom klarat sig ända tills på mångdag. Vi skulle egentligen gått till BVC redan idag, men så blev det inte... Men imorgon så måste vi! Efter promenadern dit så ska vi åka en runda till stan och kolla in rean.






Till en början ville inte Elin leka.
Inte med dom andra iallafall. Hon var hellre under bordet.

Men sen gick det bättre



Ellie får skjuts i gåvagnen







Jag lyckades! Alla 5 kom med på samma bild.
Det är inte det lättaste vill jag lova.


Annat var det i maj 2009. Då låg dom still där vi la dom =)




Kommentarer
Postat av: Jenny

Tröjan/bodyn är verkligen supersöt! :-)

2009-12-29 @ 22:32:51
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback