Kompisträff

2009-12-16 | 22:09:13
I morse när vi vaknade åkte vi inte till Malmö och hälsade på farmor. Vi lovade igår att vi skulle komma in med några lampor till henne. Hon tycker det är så grått och kallt i detta landet och några lampor skulle iallafall kunna lysa upp den mörka lägenheten. Vi hade med oss lussebullar också som idag fick bli Elins frukost. Hon vägrade nämligen äta innan vi åkte.



När vi kom hem från farmor blev det lite vila för Elin och efter det lunch. Sen var det dags att bege sig ut på gatan. Men det är lättare sagt än gjort. En stor grävskopa blockerade vår utfart och som om inte vore nog har det nu också kommit upp ett elskåp på trottoaren, precis utanför vår häck. Den häcken vi skulle ta bort för att göra en parkeringsplats till, så att vi skulle kunna få plats med en bil till på tomten. Johan tror att det kommer att fungera, men det kommer bli trångt och det ingick ju inte ett elskåp i våra planer.
Vi kom iallafall ut, tack vare att vi kunde gena över grannens uppfart. Sen kunde vi träffa Ellie, Emma, Melvin och Ida ute på gatan för att ha följe till Clara och Louise där vi skulle ha veckans kompisträff.




Elin och Melvin hjälps åt att flytta på Claras flygplan.
Det stod nog lite ivägen =)
Ellie och Clara kom med i bakgrunden på bilden.

Idag kröp hon i tunneln. Lagom långt för att jag skulle kunna ta en bild
där det åtminstone ser ut som att hon kryper igenom.
Men sen backade hon ut igen.

Nästan alla.
Ellie hann springa ur bild och Moa, hon är nästan aldrig med längre.
Hennes mamma har redan börjat jobba igen så nu är hon hemma med sin pappa.
Men på lördag så ska vi träffa henne!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback