Sista dagen som 0-åring

2009-12-19 | 22:42:51
Och snöat har det gjort hela dagen. Igår var det ju 23 cm snö och nu, i skrivandets stund har det hunnit bli så mycket som 39 cm.

Imorse gick Elin och jag för att hälsa på Moa kl 9 och när vi sen gick hem, 1,5 timmar senare hade det snöat så mycket så man såg inte ens dom spåren vi lämnade efter oss påvägen dit. Det var kul att träffa Moa, henne har vi inte träffat på ett tag. Hon hade många roliga leksaker och många som låter. Och sådana leksaker som låter, dom är bäst.

Vi gick kl 9. Johan skulle egentlige ut och cykla men han var på julfest igår kväll och kom inte hem förrän kl 6 i morse. Eller för att vara exakt 5:53, han var inte så diskret så jag vaknade när han råkade dra igen dörren lite för hårt, och sen när han kom och la sig, då luktade han så illa att jag var tvungen att stiga upp. Hade blivit onykter själv om jag legar kvar i dom ångorna.
Han gick och la sig vid 6 men när vi kom hem när klockan var nästan 11 så hade han stigit upp. Och 2 ggr har han varit ute och skottat snö och så var han med på en av våra promenader. Men så mycket mer orkade han inte. Det blev inte den planerade turen till stan för att inhandla julklappar och gran. Det får vi ta nästa vecka istället.

Under eftermiddagen fick vi besök av farmor och farfar och när dom är här ska Elin envisas med att leka tittut genom att ta sin gröna filt för ansiktet. När farmor och farfar åkte hem fortsatte Elin leka. Hon hade den gröna filten för ansiktet samtidigt som hon gick runt här i huset. Mindre lyckat kan jag säga, men hon är ju inte så smart...

Och sista dagen som 0-åring har det idag varit för Elin. I morgon fyller hon 1 år och sen kommer hon inte ha lyxen att komma in gratis på alla ställen. Nu kommer hon att börja kosta pengar. Tur att det är Johan som ska vara hemma med henne ;-)

Jag tycker iallafall att tiden har gått fort, jätte fort, för fort. Jag vet inte ens vad vi hittat på detta året, det har bara försvunnit! Visst är det kul att Elin fyller 1 år och att hon lärt sig gå och att hon fattar att hon heter Elin och att hon fattar vad hon får göra och inte får göra och att hon förstår skillnad på bebismat och mamma och pappas mat och allt sånt. Men det hade också varit kul om hon kunde få vara bebis lite längre.








Elin och Moa leker



Ute på äventyr med filten för ansiktet. Hon har ingen aning om var
hon är och går. Men det kanske var det som var meningen.
Det blev en övrraskning varenda gång hon tog bort filten,
eller råkade gå rakt in i en vägg, eller soffbordet.

Mer snö...



Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis på 1-års dagen, Elin! Kramar

2009-12-20 @ 10:28:50
URL: http://myengla.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Grattis! Krama gullungen!

2009-12-20 @ 11:23:23
URL: http://yvonnesmalarhorna.blogspot.com/
Postat av: Jannice

Grattis grattis till söta Elin på 1-årsdagen!

2009-12-20 @ 17:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback