Vad trött hon kommer vara!

2009-12-31 | 15:07:42
Idag vaknade Elin vid 7:30. Tidigt för att vara Elin, men Johan steg snällt upp utan protester. Det är ju sånt han får betalt för att göra nu ;-). Elin och Johan gick ut på morgonpromenad som slutade på Ica, där dom köpte frukost.
vid 10:30 var det dags för middagsvila för Elin, men hon sov inte till 13:30 som hon brukar. Hon var vaken redan 11:30. Då passade vi på att ta fram saxen för 3 gången. Första gången Elin klipptes var 30 mars 2009, andra gången var någon gång i slutet av sommaren och så blev det en tredje gång idag, nyårsafton 2009.  2,5 cm av luggen försvann, men den är lång ändå. Johan ville egentligen att Elin skulle få gå till en frisör. Men hon tycker om att bli pillad i håret och sitter still så det är inga problem att klippa henne själv mde köks saxen... Sen om hon uppskattar att bli klippt eller inte är lite mer tveksamt.

Lite innan kl 14 var det så dags för eftermiddags promenad och den har vi precis kommit hem från. Elin sov en hel halvtimme och all denna avsaknad av sömn idag kommer göra att vi har en trötter Elin ikväll. Klockan 18 ska vi nämligen åka till Vellinge och hälsa på Tobbe, Maria och Sofia. Det hade inte varit några problem om det nu inte varit för att Elin totalt vägrar sova när vi är borta, eller när vi har folk här. Man kan ju missa något....

Och så glömde jag berätta vad vi upptäckte igår. Elins 9:de tand är framme och nr 10, 11, och 12 har också nästa brutit igenom tandköttet.
Mer som hände igår var att när vi satte oss i bilen för att köra hem från stan, tog Elin sitt bälte och försökte spänna fast sig själv. Hon har inte riktigt tyckt om bältet eller att sitta fast innan, men nu verkar det har vänt. Hon fattar iallafall att hon ska sitta fastspänd i bilen!






Nyklippt....

Men kanske inte helt nöjd...




Till sist!
Tack för 2009 och GOTT NYTT 2010!


Kommentarer
Postat av: Maria

Tack för en trevlig kväll, hoppas att vi snart kan planera in flera sådana!

2010-01-01 @ 14:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback