Lycka

2009-07-10 | 22:30:47
Lycka för Elin, det är att få hoppa i sin hoppgunga.






Ikväll har vi varit ute och försökt plocka lite blåbär. Hade en tanke om att försöka locka hem Johan med blåbärsmuffins och blåbärspaj. MEN någon hade varit på mitt ställe och plockat alla bären, jäkla blåbärstjuvarr!!
Fast det gjorde inte så mycket. Jag hittade ett annat ställe där marken var helt blå. Hade en bärplockare med. Men hallå, det gick ju inte att plocka några bär med den, den funkade inte alls.  Behöver kanske köpa en som är lite mer hi tech och inte rostig ;-)
Och Elin det lilla busfröt. Hon låg i vagnen och sov. Det var iallafall vad hon ville få mig att tro, men busan låtsades bara sova. Hon gjorde vad hon kunde för att slippa hjälpa till att plocka bär.



Tidigare i eftermiddag träffade vi Eva-Lena. Hon har bott i Australien sen förra sommaren så därför har hon bara träffat Elin i gång tidigare. Det var när vi var hemma i julas och Elin var bara 7 dagar gammal. Eva-Lena tyckte att hon hade växt jätte mycket. Hon är så stor att den present (en jättefina rosa tröjan med en söt koala på) Elin fick nästan var lagom, bara lite för stor....





Elin och Eva-Lena



Gissa vad det är på TV; Golden Leauge, alltså sport.

Jag försöker titta på sporten. Kan du vara snäll och
respektera det och inte springa runt med kameran, tack!






Elin försöker minnas, men kommer ni ihåg?





"I kväll är det exakt 15 år sen som Sverige exploderade i ett kollektivt glädjerus.

Kvällen då Thomas Ravelli räddade straffen i VM-kvartsfinalen mot Rumänien och det svenska folket rusade ut i natten för att bada i fontäner och gemensamt skrika ut sin glädje." 


aftonbladet.se


Kommentarer
Postat av: Jenny

Oh, jisses vad tiden går snabbt angående Ravelli, alltså! På tal om fotboll så hittade jag en massa urklipp från den tiden på Trippans vind förra veckan. Kul att de finns kvar! :-)

2009-07-11 @ 17:02:39
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback