Det blev en dag på stranden

2009-07-14 | 17:04:14
Imorse vaknade jag när klockan stod på 9:12. Ops, vi som skulle träffa prästen kl 9:30. Jag fick ringa och säga att vi forsovit oss. Jag hade faktiskt ställt klockan på 7, men den ringde inte, eller så gjorde den det och jag stängde av den i sömnen. Prästen sa iallafall att det inte gjorde något att vi sovit så länge och mötet gick att boka om till nästa vecka.
Andra mammor  och pappor har det lite lättare, det gör inget om deras klockor inte ringer för nästan alla andra har bebisar som vaknar tidigt. Vi har Elin, henne måsta man väcka!

Nu var vi plötsligt lediga hela dagen, så vi skickade sms till Lisa och frågade vad hon skull hitta på idag. Hon och Andy (pappas kusin) hade planerat att dom skulle åka till Ribban för att sola och bada så Elin och jag åkte också dit.
Elin var inte helt nöjd över temperaturen i vattnet, fjuttiga 18°C. Det var lite i kallaste laget, men badade gjorde hon ändå. Hon var långt ute, doppade sig och simmade en stund men hu, sen blev det kallt. Då fick hon istället sitta i det lite varmare vattnet i vattenbrynet ett tag och plaska.
Idag på stranden provade Elin på något nytt, nämligen att äta sand. Det var gott, fast inte riktigt lika gott som glassen hon fick men det var iallafall mycket godare med sand än välling. Elin envisades som vanligt när vi är på stranden med att vara vaken. Hon blir så tröt att man inte kan göra annat än att gnälla (och äta sand), så efter några timmar fick vi ta och plocka ihop våra saker och köra hem igen.
 
Nu har vi har precis kommit hem och Elin är fortfarande vaken, trots att hon är super trött. Men hon vet nog att värme ute betyder att badbaljan fylls med vatten, så hon väntar nog på att få ta ett dopp i varmt vatten innan hon bestämmer sig för att vila en stund.







Elin och Lisa
Jag vet inte vad alla människor tog vägen.
Både stranden och vattnet var fullt av folk, men ingen fastade på bild :-)
Varför är vattnet så kallt? Det är ju inte lika kul att bada då.



Vad säger man, hon snodde Lisas stol.
Och ser ni vad tjock magen blev av all sand...

Kommentarer
Postat av: Pappapoet

Jag tror nog att den ringde :D Men se det positivt, fick ju en härlig dag på stranden :D

2009-07-14 @ 19:11:18
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Föräldrabloggar

Nu är vi tillbaka igen med Föräldrabloggar, dock på ny portal och vi hoppas att du även kommer att följa oss på denna portal. Vi fortsätter med samma funktioner som topplistor, tävlingar och naturligtvis rekommenderade bloggar dagligen.



Vill du vara säker på att inte missa en enda uppdatering så kan du glädja oss med att följa oss via Bloglovin.



Ha en underbar kväll

/Föräldrabloggar Crew

2009-07-15 @ 19:32:28
URL: http://foraldrabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback