Fullt upp

2009-07-01 | 09:27:12
Vi har haft fullt upp några dagar. I helgen var Maria här och hälsade på oss, eller det var nog mest för Elins skull hon kom skulle man kunna säga. Maria hade med sig presenter till Elin, hon fick en jättefin klänning och så fick hon sin allra första Hello Kitty tröja. Under söndagen var Johan i Kullaberg och klättrade och vi andra åkte till Västa hamnen och solade. Elin skötte sig exemplariskt. Hmm, hon varken sov eller åt, men hon skrek iallfaall inte :-) Det enda hon ville äta var glass, så nu ska jag försöka lura henne lite här hemma och lägga in hennes fruktpurèer i frysen och säga att det är glass, vi får se hur smart hon är...
I måndags när Maria tog sin motorcykel hem till Jönköping så satte vi oss i bilen för att åka till Karlskrona. Elins mormor och morfar har sålt sitt hus och idag är det dags för dom att lämna över nycklarna så vi åkte upp för att hjälpa till att flytta det sista och för att hjälpa till lite med städningen. Alla jobbade för fullt (under sommarens hittills varmaste dagar). Alla utom lilla Elin, hon satt bara i skuggan och lekte. Hon hade också lyxen att få sova under ett träd en varm sommardag (Johan tyckte det var väldigt, väldigt orättvist). Idag är vi tillbaka i Svedala. Elin får snart besök av sin farmor och efter det ska vi åka och bada. Och ikväll är det städdags för imorgon får vi besök igen och då av Elins kompisar. Ja, hela veckan har vi bokad, vi avslutar den på fredags med att åka till Ven för en cykeltur.









Maria och Elin

Västra hamnen

Hemma på tomten



I sängen

Det är så kul att klättra så när Johan inte är nära ett berg
får balkongen duga.

Min brutna lilltå.
Nu har den nästan fått tillbaka rätt färg och så är den bara lite svullen.
Den gör fortfarande ont, men det är inte så illa längre.
Jag kommer att överleva!






Igår var vår fläderblomssaft klar. Den var inte alls god, usch. smakade bara socker och citron även att vi tog 40 blommor istället för 10 som det stod i receptet. Åh, vi som var så sugna på saften. Nu får vi nog göra om den istället, och vänta några dagar till innan den blir klar.






Hej då huset









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback