Nu är det slut...

2009-07-11 | 22:20:53
På lugnet iallfall. Idag lärde sig Elin nämligen att sätta sig upp, från raklång på rygg till sittandes helt utan någon hlälp alls, behöver inte ens något att dra sig upp med hjälp av längre. Och från sittandes kan hon ställa sig upp. Det har hon kunnat ett tag men då måste hon få tag i något att dra sig upp med hjälp av.  Så nu kommer det nog inte gå att lägga henne och sen hoppas på att hon ligger kvar där man lämnat henne. Inte ens i vagnen ligger hon längre. Phu,  jag kommer få det svettigt om dagarna. Men det är ju inte säkert att det kommer att fortsätta. Imorgon kanske hon har glömt hur man gör. Hon lärde sig ställa sig på alla fyra under kristihimmelsfärds helgen. Hon låg på mage och drog upp benen och så vips stod hon på alla fyra redo att krypa iväg, men det var bara just då hon gjorde det. Bara en dag, sen har hon inte gjort det igen efter det.
Still är hon iallfall inte längre, så om ni tycker det varit lite suddiga bilder på sista tiden så det för att modellen inte har tålamod att posera riktigt som fotografen vill.


Idag var vi i Ronneby och besökte Tosia Bonnadan, och det är exakt dom knallarna som står där och säljer sina saker som på söndag kväll kommer ta sitt pick och pack och köra ner till Kivik. Så vi slipper köra till Kiviks marknad i år :-)
Elin fick en ballong, en ballong med Mimmi, en ballong som var större än Elin, en ballong som nästan nästan inte ens fick plats i bilen... Och så fick hon en vindsnurra, åhh den var superskoj och titta på när det blåste och så var det så fina färger på den. Ja, man kan säga att Elin fick allt som hon ville ha sist vi var på marknad men som Johan tyckte var onödigt att köpa. Fast idag var han inte med så han hade ingen talan ;o)








Ohh, vad fin.

Vill ha, vill ha, ge mig!!

Lite bus innan läggdags.






Kommentarer
Postat av: Kadri

vad roligt med marknad.

2009-07-12 @ 09:50:27
URL: http:/http://livetivillavillekulla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback