Ojojoj

2009-07-23 | 22:39:07
Det var en ganska dålig idè det där med att ge Elin en gåstol. Hon har superskoj, men Johan och jag har fått det jobbigt. Vi fick möblera om lite här nere idag. Rädda det som gick att rädda av blommorna. Våra dvd filmer ligger på golvet allihop. När jag strök tvätten tidigare ikväll, fanns det någon på andra sidan strykbrädan som drog i sladden. Det var lilla Elin. Hon är överallt...



Tidigare idag var vi och hämtade Elins dopklänning, och igår träffade vi prästen. Det var en snäll präst, han lovade att Elin skulle få plaska i vattnet hur mycket hon vill.  Nu ska vi bara hämta nycklarna också till Sockenstugan där vi ska vara efter att vi varit i kyrkan på söndag. Sen ska vi skala potatis, ca 200 st enligt Johans uträkning, sen är allt klart inför dopet.



Igår var Elin på lekplatsen tillsammans med sin kompis Moa. Dom satt och snackade en stund sen blev det till att gunga. Det gick bra en liten stund, sen blev Elin trött och hon somnade i vagnen. Hon har börjat vakna tidigt på morgonen nu. Redan klockan 8 är hon pigg och vill gå upp. Elin är den enda som är pigg men jag offrar mig och stiger upp för att leka med henne. Eftersom hon nu vaknar så tidigt har hon börjat sova lite på eftermiddagarna, men när det gäller sovandet då har vi inte riktigt kommit in i några rutiner än.
För alla som inte hängt med tidigare. Elin kunde ligga och sova fram till 12 tiden innan och sen sov hon inget mer på dagen, men så är det alltså inte längre.
Idag (efter att vi hämtat kläningen) så fick Elin träffa Moa igen, och alla sina andra kompisar. Denna gången var vi hemma hos Melvin och lekte med alla hans leksaker. Tidigare i våras låg alla bebisarna ner på filten när vi träffades, men nu, då sitter dom upp allihop och leker. Oj, vad tiden har gått fort.







Elin och Moa på lekplatsen igår. 
Man kan titta på bilder på 
Moas blogg också.

Titta vad Elin har lärt sig.





Hon blir trött efter ett tag och måste vila lite.

Det är inte alltid kul att vara Elin.






Johan har nu formatera hårddisken, så den bärbara datorn fungerar igen fast alla bilder gick inte att hitta. Men det finns inga program på den ännu så bilderna är inte fixade denna gången eller kommer inte vara det några veckor framåt. Kanske blir lite mörka bilder och några med röda ögon, men det får ni stå ut med ;-)


Kommentarer
Postat av: mormor

Bra att ni fått igång datorn igen. Vad du lärt dig Elin, snart är du uppe och springer utan gåstolen

2009-07-24 @ 08:06:40
Postat av: Maria

Uj, det är min mardröm att hårddisken ska krascha, bäst jag gör backup på alla mina bilder numedetsamma.....

2009-07-24 @ 10:03:49
URL: http://lillfia.blogg.se/
Postat av: Hang - designar bloggar

Söta bilder :)

2009-07-24 @ 11:04:04
URL: http://designedbyhang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback