Parkeringsböter

2009-07-28 | 10:22:09
Igår åkte vi till polisen när Elin vaknat. Hon skulle få ett pass så att vi kan åka och hälsa på farmor och farfar senare i höst. Vi fick ta en kölapp och det var 38 nr före oss. Det tog nästan en timme och Elin var på bra humör hela tiden. Hon hade jätte kul och vinkade till poliserna. Sen blev det dags för vår tur och då gick det fort. Elin som är så van vid att ställa upp på kort klarade även polisens passkamera utan problem, dom andra barnen som var där hade stora problem med att sitta still och titta in i kameran, men inte Elin inte. Hon klarad det galant. Behövde inte mer än 2 försök.


Efter vårt långa besök på polisstationen åkte vi till Entrè på hemvägen. Där lämnade vi in en av Elins doppresenter på Smycka för gravyr. Fast den personen som graverar, i det här fallet Elins gaffel och sked, hade semester så vi kan inte hämta dom förrän i slutet av augusti.
När vi sen kom hem, upptäkte Elin att hennes gåstol stod felparkerad och att hon hade fått sin allra första parkeringbot.  
500 kr, det är tur att hon har pengar både på banken och i sin sparbössa ;o)





                        Elin med några av sina doppresenter

Hennes parkeringsböter




Nu tycker jag att det är tråkigt att skriva i bloggen, så Johan har lovat att ha ska ta över. Iallafall resten av veckan.





Kommentarer
Postat av: Marih

Vad sägs om en fika på fredag?

2009-07-28 @ 16:20:05
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback