Vad gnällig hon varit

2009-07-16 | 22:57:11
Idag har Elin mest gnällt. Hon vaknade redan vid 8 (litet tidigt för att vara Elin) sen höll hon sig vaken. Hon hoppade en stund i sin hoppgunga, men det var inget kul. Hon grät, stora krokodiltårar rann ner för kinderna, men benen gick. Hon hoppade ändå. När klockan var 13 så var det dags för en träff med kompisarna, Elin missade förra veckans träff eftersom vi var i Karlskrona då. När vi kom Ellie där vi skulle vara idag så var Moa redan på plats. Elin kände nog inte riktigt igen någon av dom och började gråta när hon såg Moa. Moa är en riktigt kompis som gav Elin lite sympati. Ellie ville inte var sämre och började gnälla lite hon också. Fast skillnaden var sedan att dom andra barnen var tysta, Elin gnällde mest hela tiden.
Idag ville Elin ha sin välling på eftermiddagen, trots att det bara gått lite mer än en timme sen hon ätit sin gröt. Lite bättre blev det när hon fått sin välling, men några tårar lyckades hon ändå klämma fram. Eftersom hon åt välling på eftermiddagen räckte en liten burk med mat till middagen. 125 ml biff stroganoff och sen lite katrinplommon. Nu är det som vanligt igen ;-)
Och sov gjorde hon också idag. När vi kom hem från Ellie somnade Elin, och vet ni vad! Hon sov i 3 timmar, vaknade vid 19 lagom till middagen. Höll sig vaken under vår prommenad ikväll och har precis somnat i sin säng!

Nu har jag sänkt sängen så nu behöver man inte gå och vara orolig att hon ska sätta sig upp och kanske ramla ur. Men det där med att sätta sig upp som hon lärde sig tidigare i veckan. Det har hon glömt bort nu, hon kommer inte ihåg hur man gör längre.

Jag hittade ett mellanläge på sängen, trodde inte vi hade det, men nu ligger hon inte hela vägen nere vid golvet så det är inte så jobbigt att lyfta i och ur henne.
Och när Johan ringde ikväll berättade han att han tänkte att han skulle sänka sängen innan han åkte. Han tänker en massa, men det blir inte så mycket gjort ;o)
Han berättade också att han äntligen fått bestiga Mont Blance. Kl 01.00 i morse, eller i natt, så serverades frukosten. Kl 2 började klättringen och vid 18.30 var dom nere igen. Imorgon är det vila och tidigt på lördag börjar resan hemåt igen. Han kommer att komma hem natten mellan lördag och söndag och han har sagt att det inte spelar npgon roll vad klockan är när han kommer hem, han tänker väcka Elin. Jag sa att det var OK, bara han får henne att somna igen, men det verkade han inte lika glad över...








Klockan 8 imorse, en nyvaken Elin
 
Men urk, är detta vad som serveras till frukost?

Elin satt en stund vid datorn, hon lyckades ändra en massa inställningen,
bl.a ändra startsida på internet.
Sen gick det inte riktigt som hon ville.
Hmm, kanske någon sladd som ramlat ut, bäst att kolla....

Hemma hos Ellie, här ser Elin nästan lite glad ut.

Elin sover.






Kommentarer
Postat av: Amanda

Ja, det är väl nästan alltid i Lund man hamnar med just hjärtfel. Vi hade ju tur med Ludwig. Hans två små hål hade vuxit ihop så nu var där bara ett och det var så litet så det ska inte orsaka några problem för honom så vi behöver nog inte åka till Lund. En stor lättnad. Håller tummarna för er lilla tjej med.

Kram

2009-07-18 @ 19:55:15
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Maria

Gud så stor hon ser ut att ha blivit sen sist vi sågs. Våra bebisar är snart inga bebisar längre....

kram

Maria o SOfia

2009-07-18 @ 21:12:42
URL: http://lillfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback