Matvraket Elin

2009-06-26 | 12:36:00
Igår var det torsdag och det betyder att det är lekdags med kompisarna. Denna veckan var vi bara lite längre ner på gatan hos Ellie. Ellie har massa roliga leksaker. Elin provade hennes gåstol och den tyckte hon om. Det var inte riktigt så att hon gick när hon satt i den, nej det fanns en massa roliga leksaker på den som var roligare att pilla på. Men efter ett tag kom hon iallafall på hur hon skulle ta sig framåt. Det var inte gåendens utan mer små jämfotaskutt, men framåt gick det. Hemma hos Ellie så fanns det även en hoppgunga så ett litet tag passade Elin på att träna sina benmuskler. Det är fortfarande kul att hoppa men inte alls lika kul längre som det var bara för någon vecka sedan.

Elin hade ätit upp all sin välling så innan vi gick  hem var vi tvugna att gå till ICA.
350 ml drack hon under eftermiddagen, hon brukar äta 200.
Senare på kvällen när det var dags för middag satte hon i sig en hel burk spagetti med köttfärssås, den stora burken som ä på 200ml, (hon brukar alltid bara äta en liten burk som inte är störe än 125 ml). Hon var inte nöjd med det utan satte i sig en halv burk katrinplommon,  vågade inte ger henne mer men hon hade gärna ätit mer om hon fått. Istället fick hon mango som inte är någon favorit men det gick ner det också. Hon var inte mätt av allt detta utan fick bröd också. En hel skiva bröd fick plats i magen och 150 ml välling till. Hon hade säkert velat ha mer mat men hon fick inte. Man skulle kunna tro att lilla matvraket Elin inte skulle vara så hugrig när hon vaknade i dag, men efter vår morognpommenad satte hon i sig 2 portioner gröt. Hon kommer äta oss ur huset om hon fotsätter såhär :O)







I gåstolen, och glasspinnen har hon i munnen.

Elin med sina kompisar, dom behöver
fortfarande lite hjälp när dom sitter, men snart så...






I onsdags var farmor och hälsade på Elin och den tokan cyklade fån Svedala till stan i värmen. Lite senare på kvällen kom Elin och hälsade på henne, Johan och jag skulle gå på bio så vi lämnade av Elin hos henne. Vi gick på den sena bon och var inte tillbaka förän halv tolv. Elin hade somnat i Farmors säng men hon brydde sig inte att hon blev väkt hon var på bra humör hela vägen hem i bilen och varmt var det fortfatande, 21 ° C även att det var nästan mitt i natten. Så Elins farfar behöver inte vara orolig att han ska frysa när han kommer hem...






Elin och farmor







Nu ska vi åka till Maxi och handla sen ska vi försöka göra fläderblommssaft, och lite senare så måste vi städa för Maria kommer ner från Jönköping och hälsar på oss i helgen.



Kommentarer
Postat av: Bosse

Skont att veta att vadret ar bra, jag packar bara t-shirts, shorts och flip-flops och hoppas att vadret skall halla i sig



Farfar

2009-06-26 @ 16:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback