Vi har badat

2009-06-23 | 10:15:33

På simningen i torsdags skulle vi öva på livräddning. Haha, det gick inte så bra, tror att jag råkade dränka Elin 3-4 gången istället. Det var inte någon som klarade det där med att rädda sina bebisar. Tur att Johan stod vid sidan som backup. Vi övade också på balansen. Elin skulle stå i händerna, först en bit under vattnet och sen när hon hade balansen skulle man lyfta henne högre och högre. En av gångerna var hon nog ca 1 m ovanför vattnet innan hon tappade balansen och ramlade rakt i vattnet med ett plask. Hon har blivit så van vid vattnet nu så hon bryr sig inte om hela hon är unde vattnet och hon är fortfarande en tjockis så hon bara flyter upp till ytan.


Igår var vi i Vellinge och träffade Sofia igen och denna gången åkte vi och badade. Det var första gången för Sofia och hon verkade trivas riktigt bra i vattnet. Jag trivs också, iallafall när vi är i barnbassängen för dom brukar alltid vara runt 34 ° C.






Elin övar på balansen







I torsdags efter simningen åkte vi till Karlskrona där vi skulle fira midsommar, eller planen var att vi skulle åka direkt efter simningen så Elin kunde sova i bilen. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig utan vi var tvugna att köra hem och hämta dom saker vi inte fått med oss innan vi kunde åka vidare. När vi kom till Svedala så vaknade Elin sen höll hon sig vaken hela vägen och hon var till och med vaken när vi var på Lövmarknaden (marknad som alltid är i Karlskrona dagen innan midsommar. Förr i tiden kom bönderna in till stan och sålde löv och blommor man kunde använda till sin midsommarstång, därav namnet). Elin ville jättgärna ha en ballong och så fanns det fler saker hon ville ha, men hon fick ingenting. Det var inte jag som sa nej, det var faktiskt Johan. Men han kompenserade det hela. Hon köpte en glass och bjöd Elin på. Men det var inte alls gott, hon skrynklade ihop hela ansiktet det var nog alldeles för kallt, men glasspinnen fungerar som en utmärkt tuggleksak, man kommer åt precis där man vill. Nu tycker Johan att han kan äta glass hela tiden bara för att Elin ska kunna få pinnen... När vi träffade mormor och morfar så fick Elin som vanligt presenter, denna gången var det leksaker för 6m+ eftersom Elin har hunnit bli så gammal. Men det var lite svåra leksaker, man skulle bygga och stapla det förstår hon inte riktigt ännu, men Johan hade kul han kom på massa olika saker att göra med dom.















I söndags kom Elins farmor hem och hon ska vara hemma hela sommaren. Nu dröjer det bara några veckor till sen kommer hennes farfar också. Elins farmor hade med sig massa saker till Elin. Hon fick sina allra första par skor och så fick hon jättefina klänningar. När hon hade skorna på så tog hon faktiskt ett par steg. Nu vet vi ju inte om det var så att hon gick med mening eller om det var så ovant med skorna på så hon egentligen bara stod och stampade och försökte få av sig dom, men det såg ut som att hon gick  :-)







Elin väntar på farmor








 

Nu är det så ljust ute så när Elin ska sova har kommit
på att hon kan ha sin snutte eller Nasse över ansiktet
så får hon det mörkt.









Vi fick en massa midsommar hälsningar, men det blev aldrig så att jag svarde på någon av dom. Jag skyller på att det är dålig mottagning på öarna och så skyller jag på tidsbrist och så klart på jag är för lat. Jag säger Tack så mycket här istället ;o)

Kommentarer
Postat av: Anita

Elin gör gärna ett nytt försök att smaka en glass, jag lovar att du kommer tycka det är gott.

Kramar från mormor och morfar

2009-06-25 @ 15:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback