Vira blåtira

2009-06-11 | 14:21:20
Som läsken, det skulla man kunna kalla Elin nu för tiden. Eller blåtira stämmer inte riktigt kanske, det är mer rött kan man säga. Det var iallfall det igår men nu är det bara lite svullet.
Elin satt nämligen på golvet och lekte igår och råkade tappa balansen så hon ramlade. Hon slog i huvudet (ögonbrynet) i soffbordet. Hon började gnälla lite men Johan var snabb (man kan anta att han själv slagit i huvudet många gånger) han sprang till frysen och hämtade 1 kg fryst pyttipanna som lilla Elin fick ha i pannan. Men under den tiden hade hon redan fått syn på sin hoppgunga och då glömmer hon allt annat. Hon fick sätta sig i den och hoppa, och hoppade gjorde hon i nästan 1 timme. Då var hon så trött att hon somnade i hoppgungan. När jag skulle lyfta ut henne så slog hon i huvudet igen, denna gången i det stålrör som håller upp gungan. Hon började gnälla lite då också men det var nog inte för att hon blev slagen i huvudet eller väckt  jag tror att det var för att hon insåg att hon inte fick hoppa längre.




Igår innan alla olyckor med skallen var vi hemma hos Moa och där träffade vi Elins kompisar. Vi brukar ju träffa dom på torsdagarna efter simning, men det blev lite ändrig denna veckan för nu har dom också vuxit och blivit 5 månader nästan allihop så det har blivit dags för dom att få sina vacciantaionssprutor. Och lilla Moa hade tid hos doktorn idag så därför ändrade vi lite...
Jag försökte byta bort Elin igår, men det var ingen annan mamma som ville ha henne. Elin kan inte vara still 1 minut, inte sen hon kom på hur man hoppar. Hon ska bara hoppa, hoppa och hoppa. Har hon inte sin hoppgunga (den hade hon ju inte med sig på träffen) så ska hon hoppa i mitt knä. Jag orkar inte! Hon är tung och så blir jag helt genomsvett. Så jag försökte faktiskt byta bort henne en stund mot en lugn bebis, men det var ingen som ville ha henne :o)








Idag har vi varit och simmat. Det är kul men inte lika kul som att hoppa. Nej, då kom Elin istället på att man kan kanske hoppa i vattnet också. Det kan kanske funka när man ligger med flytringen runt magen...
Hon märkte ganska fort att om man gjorde så fick man anskitet under vattnet och vatten i munnen och så var man tvungen att sura en liten stund.


Nästa vecka är det sista gången på babysim 1. Idag berättade fröken Petra att alla bebisar får ett diplom på avslutningen :-)
Sen dröjer det enda tills 20 augusti till babysim 2 börjar.





Innan badet,
och Johan har samma vita t-shirt som förra veckan ;-)
Detta var favoriten innan vi fick börja använda flytringen

Sångstund
Övar på hopp från kanten

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag vet inte om du kommer ihåg att Vilgot också var vansinnigt förtjust i hoppgungan när han var liten. Skönt med lättroade barn! :)

2009-06-11 @ 15:47:31
URL: http://myengla.blogg.se/
Postat av: Anita

Hoppas att det inte är så farligt hennes huvud idag. Men banne dig Anna-Karin om du byter bort henne. Många kramar från mormor, morfar.

2009-06-11 @ 18:16:40
Postat av: Caroline

hej lilla Elin, du får gärna komma o bo hos oss om du/din mamma vill men jag bytar inte med moa ;) Men du får va här hurmycket du vill...

2009-06-11 @ 19:54:00
URL: http://moisblogg.boggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback