Allt blir fel

2009-05-13 | 13:56:40
Idag fick inte Elin sova så länge hon ville som hon brukar få. Hon brukar varkna vid 7 tiden när Johan går till jobbet (eller att han går till jobbet kl 7 var nog att överdriva det hela med några timmar :0)) hur som helst så vaknar hon till då men somnar igen och bruka sova till lite efter 12... Hon är en riktig sömntuta vi vet, iallafall när det gäller att sova på morgonen, men inte klagar vi på det inte! Idag så fick hon inte sova så länge hon ville vi steg upp kl 7 tog vagnen och gick ut på en promenad. Tänkte att vi skulle passa på att gå ut innan det blev för varmt och planen var att Elin skulle fortsätta sova i vagnen, men det tyckte inte hon. Vi var ute och gick i 2 timmar men inte hjälpte det och inte ville hon sova i sängen när vi kom hem heller. Nu är hon jätte trött men på eftermiddagen brukar hon ju alltid vara vaken så nu kan hon inte sova och riskera att missa något.
Nej, det blir bara en massa fel om man stiger upp tidigt, vi har kommit fram till att vi ska fortsätta ha sovmorgon, varje dag!




 
Elin på sin morgon prommenad, hon har fortfarande pyjamasen
under tröjan eftersom det var tänkt att hon skulle somna.
l



Vi tog lite bilder på körsbärsträden som blommar.




Och på äppelträden.


Elin tyckte att blommorna var fina att titta på och fick byta ut sin
hatt som var ivägen hela tiden när hon skulle titta uppåt.



Kommentarer
Postat av: Marih

Hon är ju bara föööör söt :o)



Ingen vila på dagen idag för mig inte.Hade en massa annat jag skulle göra. Man måste ju passa på när de små liven sover.Dusha,äta,ringa viktiga samtal osv,ja du vet :o)



Ska kika in på sidan du tipsade om o se vad jag kan hitta.Är Elin döpt?

2009-05-13 @ 17:40:28
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Erica

Vilken goding ni har =)så söt och glad! Ja tiden går snabbt, nu längtar man nästan ihjäl sig men herregud 5 veckor är ju ingenting!! Kram

2009-05-13 @ 20:04:49
URL: http://www.kroonhjelms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback