Jaha...

2009-05-15 | 09:50:01

Och så ska man behöva bli upprörd också. Igår kväll när vi var och handlade  köpte vi mat till Elin. Det är ingen ordning alls i dom hyllorna så man måste kolla på varje burk så att det för det första är för rätt ålder. Elin blir 5 månader nästa vecka så nu köper vi både burkarna som är för 4 och 5 månader. Smaken har tidigare varit viktgast att hålla reda på. Vi har provat grönsaker och kalvkött. Jag tyckte det lät jättegott men det smakade fruktansvärt, det måste ha varit det värsta stackars Elin någonsin fått äta. Hon provade bara en sked sen vägrade hon äta mer. Hon skriker fortfarande varenda gång vi går mot köket, antagligen för att hon är rädd att få den hemska maten igen. 
Ja, så smaken och att maten är för rätt ålder måste kollas och nu måste vi även KONTROLLERA DATUMT. När vi kom hem igår och skulle ställa in maten i skafferiet såg vi att några av burkarna hade bäst före datum  i januari 2009!!!!!!!
Såfort Elin vaknat ska vi gå till affären och lämna tillbaka maten!



Simningen och att vara under vattnet gick jätte bra igår. Det verkade inte som att hon tyckte det var superskoj men hon skrek iallafall inte, några av bebisarna som var där blev ledsna och fick sluta bada.



Efter simningen var det som vanligt en träff med kompisarna. 
Det är inte simkompisarna hon träffar efteråt, även om en av dom också bor i Svedala utan kompisarna från massagen.




Ibörjan var dom pigga.

Men efter några timmar blev dom lite trötta på att leka. 


Elin var både varm och trött, hon har dragit upp sina byxor helt själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback