Massa köer

2009-11-05 | 10:18:39
Nu är vi hemma igen! Här är så kallt...


Den veckan vi varit borta har Elin fått fuska lite med sov och ät tider. Det har inte funnits några tider alls egentligen. Hon har inte velat ha så mycket mat, kanske för att det varit lite varmt och sova kan man ju inte när man har både mormor, morfar och farmor, farfar att leka med
Men i tisdagskväll somnade Elin kl 17:30. SÅ TIDIGT HAR HON ALDRIG I HELA SITT LIV SOMNAT FÖR NATTEN INNAN. Hon hade inte ens pyjamas eller fått sina d-droppar men det gick bra ändå.
Vi andra la oss lite senare och vid 3:30 steg vi upp. Vi skulle åta med flyget kl 6:35 och behövde åka till flygplatsen vid 4-tiden. 3:45 vaknade Elin pigg och glad.
Hmm undra om hon visste att vi skulle åka hem. Men det var iallfall tur att vi alla skulle stiga upp tidigt. Tänk om vi skulle stannat längre och Elin somnade 17:30 och sen vaknade vid 4 och var pigg. USCH!

När vi kom till flygplatsen i Amman så var det ju såklart kontroll. Och där skojade polise till det och frågade Elin var hon hade Nasses pass. Polisen tyckte att han var jätteskoj men ingen annan uppskattade skämtet lite innan 5 på morgonen.Elin höll sig vaken men somnade sista 20 minuterna av första flygturen. Hon vaknade när vi hoppade av planet men sen sov hon 1 av dom 4 timmarna vi satt i Istanbul och väntade på nästa plan.


Sista flighten från Istanbul till Köpenhamn tog lite mer än 3 timmar och Elin var vaken hela tiden. Men det ble lite långtråkigt tyckte hon. Hon ville helst upp och krypa i gången och sitta fastspänd under inflygning och landning är inget skoj alls. Hon skrek inte, men gnällde lite. Och det var till och med så att en av flygvärdninnorna kom och tog henne en liten stund och lekte så hon inte skulle tröttna allt för mycket på sin mamma och pappa.

Sen kom vi hem. Det var så kallt att Elin började gråta. Inte för att hon frös för hon hade mycket på sig men kallt var det.
Vi fick stå i Köpenhamn och vänta på tåget som var 36 minuter försenat pga löv på spåret. Men hallå! Varje höst blir det blåst och massa löv som blåser ner. Varje år blir det vinter och en massa snö som kommer. Ändå blir alla överraskade när det händer.
Kallt och blåsigt var det iallafall, bara 2 ° när vi landade vid 17. Till och med så kallt att det kommit lite snö, fast den hade smällt lika fort igen.

Tåget var ju sent så vi fick stå i kö när vi skulle in till Malmö C. Är bara 1 spår öppet pga ev en ombyggnad. Där blev vi stående en stund och sen när vi bytt tåg och skulle åka till Svedala fick vi stå och vänta på att få köra, kö där också. Och detta var inte dom enda köerna. När vi skulle lyfta med plant från Istanbul fick vi stå i kö där också. Vi var plan nummer 4 så vi fick stå och titta på när dom andra planen lyfte och det tyckte Elin var kul. När vi sen skulle lyfta så hängde hon inte riktigt med. Då hade hon fått leksaker av flygvärdinnorna som var roligare att titta på än att titta ut. Men när vi lyfte från Amman så tittade hon ut genom fönstret och när vi lyfte och marken försvann så fattade hon inte alls vad som hända. Då började hon titta sig runt, precis som att hon undrade var marken tog vägen och att hon ksnske skulle hitta den igen om hon letade lite ;-)



Elin står i kö ovh vill ha datorn nu, så får ladda upp lite bilder om en stund ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi längtar redan efter er, det var kul att ni kunde komma och hälsa på oss, men vi ses till jul.



Farfar

2009-11-05 @ 16:38:05
Postat av: Jenny

Välkomna hem! :-)

2009-11-05 @ 17:40:49
URL: http://myengla.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

välkommen hem, hoppas ni är nöjda med resan!

2009-11-05 @ 21:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback