Ny bilstol

2009-11-10 | 09:32:11
Igår var det regn hela dagen, men det stoppade inte oss. Klockan 8 var vi ute på den första promenaden med Moa. Då gick vi Dallas rundan och den tog nog ca 1 timma. Sen kom vi hem och Elin somnade. Hon låg och sov i lite över 2 timmar sen var det dags för lunch. Efter det blev det lite lek och vid 13:30 blev det promenad nr 2. Då var vi ute till 15:30 och Elin passade på att ta en tupplur i vagnen.

Vid 17 hade vi bestämt att vi skulle träffa Johan på Babyringen för vi skulle köpa en ny bilstol till Elin. Den gamla var fortfarande lagom och försäkringsbolagen rekomenderar att man ska använda babyskyddet så länge det är lagom, men vi har lovat bort det så därför var vi tvugna att köpa en ny stol.
Vi hade tittat på en stol innan. En som man kan fälla ner när Elin somnar, som hon oftast gör när vi kör långt. Det blev den stolen och vi hade nog försälkjarens drömbil. Hon pratade hela tiden om hur bra Volov bilar är för dom har förberätt med fästen till bilstolar i alla sina modeller, så det var inga problem att få fast stolen. Johan gjorde igårkväll när jag hade somnat, trots att man egentligen skulle vara 2 när man spände bältet. Fast Johan klarade av det helt själv.
Elin har inte fått prova stolen ännu, men det kanske blir i eftermiddag. Då ska vi nämligen till öppna förskolan och just nu ösregnar det ute och fortsätter det såhär får det nog bli bilen trots den planerade promanaden.






Igår somnade Elin 19:30 och hon vaknade inte förrän 8:45 imorse.

Då var hon pigg och glad och posade framför kameran.







Kommentarer
Postat av: Jenny

Hallå hallå! Har ni några planer på att åka till K-na?

2009-11-11 @ 06:52:38
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback