Öppna förskolan och babaycafe

2009-11-11 | 15:46:26
Igår blev det inget inlägg för det fanns inte så mycket att berätta om. Vi skulle egentligen städa, eller jag skulle egentligen städa på förmiddagen. Men Elin vaknade så sent att hon inte ville sova något på förmiddagen och så mammig som hon blivit får man ingenting gjort längre när hon är vaken. På eftermiddagen gick vi till öppna förskolan som egentligen är samma sak som babycafe fast med skillnaden att de inte bara är barn 0-12 månader utan barn i alla åldrar. Elin hade ju inte sovit på förmiddagen och öppna förskolan på tidagar är 13:30-15:30 så lite trött var hon mot slutet.
Idag var det babycafe och det är 9-11 och sångstunden idag leddes av Elin. Hon kröp in i mitten och satt och gjorde alla rörselserna till Imse vimse spindel. 
Elin tyckte inte det var så kul att leka varken igår eller idag utan ville mest klänga på mig. Men idag fick vi se vad både Ellie och Clara lärt sig under vår semester. Dom har lärt sig att gå! Det kan inte Elin, innan kunde hon gå åtminstone 3 steg men det har hon slutat med. Men hon kan iallafall gå med gåvagnen och kör hon in i något och det tar stop har hon lärt sig att svänga ;-)















Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

vad stor hon har blivit, den lilla tösen :-)

2009-11-13 @ 18:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback