Senaste dagarna

2009-11-17 | 22:21:27
Jaa jag missuppfattade tydligen det där med att det var jag som skulle skriva på bloggen. Det som hänt sedan senast är:

Elin och hennes mamma var på IKEA i lördags och ett mirakel inträffade, de handlade nämligen INGENTING! Men det togs igen på söndagen när AnnaKarin åkte till Ullared för att shoppa. Då var Elin och jag hemma själva hela dagen och det gick utmärkt, vi var i skogen och provade på hinderbanan, nu är ju Elin lite för liten så varenda kvist blev som ett hinder. Sen var vi och tittade på ny tv, vi ska nämligen få hd-tv i tv jacket och då kan man ju inte ha tjockTV. Vi han till och med åka och handla innan AnnaKarin kom hem och visade upp sina inköp, alla sju påsarna.

Sen blev det måndag och då var Elin på Hornbach för att skola in sin mamma på sitt jobb. Det är nämligen bara sju veckor kvar av semestern och det förstår ju alla att AnnaKarin blir lite stressad av.

Idag, tisdag, var det dags för Elins första tandläkarbesök, jag mistänkte att hon antingen skulle hålla munnen stängd eller bita den stackars tandläkaren i fingret, men det gick tydligen bra. Det var mer som information till hennes mamma än för att undersöka tänderna. Senare under dagen på öppna förskolan gick det lite annorlunda till. Istället för att sitta ner och göra rörelserna till ImseVimse så skulle Elin skryta för de andra barnen och visa att hon kan gå. Det har blivit tre-fyra steg innan, men alltid ganska ostadigt och alltid slutat med Elin platt på marken, men nu gick hon flera steg. Klarade till och med att häva en pågående sladd. Det var mycket uppskattat och alla applåderade henne.




Nasse behandlas mot svininfluensa


Kommentarer
Postat av: Farmor

Det är så roligt att höra om er vardag. Tänk att Elin kan ta flera steg nu. Hon springer säkert när vi kommer hem!

2009-11-18 @ 06:02:45
Postat av: Mormor

Roligt att du har börjat gå flera ste nu. Bra att Nasse har fått spruta mot svininfluensan. Vi ses snart.

2009-11-18 @ 06:44:42
Postat av: Jenny

Å vad kul med Gekås! Gjorde du några fynd? :-)

2009-11-18 @ 12:39:01
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback