Rubrik

2009-10-13 | 22:45:03
Dagen idag var en tisdag och det betyder barnvagnsgympa. Idag var det en ny bebis som var med, den var så ny att den inte ens hade fått något namn ännu och jag fattade inte om det var en pojke eller flicka. 3 veckor var den iallafall. Elin och jag var som vanligt bäst. Vi vann alla löpdueller och så var vi bäst när vi sprang uppför dom jäkla backarna också. Fast dom andra födde barn för mellan 3 veckor till 4 månader sedan, jag gjorde det för snart 10 månader sedan, men ändå. Vi var bäst ;-)

Efter gympan vilade vi lite på soffan här hemma sen var det dags för promenad med Ida och Melvin. Elin var inte så trevligt sälskap för lilla Melvin. Hon sov nämligen hela rundan, och resten av eftermiddagen också. Johan väckte henne när han kom hem från jobbet kl 17 (då hade hon sovit sen ungefär kl 13).
Och tror ni hon har ätit något idag!? Hon åt sin gröt, halva portionen, sen blev det inget mer. Antingen smakar hon på maten och sen spottar ut det eller så öppnar hon inte munnen alls. Idag har vi provat men välling, korv stroganoff, flygande Kalle, banan, vindruvor, majs krokar, potatismos och leverpastej macka. Men inget har funkat. Hon tog 50 ml välling innan hon somnade nu ikväll men det är alltså allt hon ätit förutom halva gröten imorse. Dom dagarna hon ätit dåligt har hon vaknat på natten och varit hungrit så jag har ju fått gå upp mitt i natten och ge henne mat.
Men jag hoppas att det har med biverkningarna efter vaccinet hon fick för 2 veckor sedan att göra. Dom kunde nämligen dyka upp 1-2 veckor efteråt.





Elin och Melvin

Innan pyjamsen åkte på var vi tvugna att prova klänningen.
(Hon fick behålla strumporna hon haft idag, så ursäkta den dåliga kombinationen...)

Jag tog den i stl 86 så Elin skulle ha något att växa i.
Men haha, den var stor som ett tält.

Ehh, jag vet inte.... Något danssteg eller nåt ;-)

Det syns inte riktigt hur stor klänningen är,
men det är på bredden den är för stor.




Idag är det bara 2 veckor kvar tills Elins mormor och morfar kommer hit, och sen imorgon är det bara 2 veckor kvar tills vi är framme hon farmor och farfar.


Kommentarer
Postat av: Marih

Såå himla söt hon är i sin klänning ;) Spännande och se om vi också fått hem ett paket. Ska testa kläderna direkt. Amanda växer så det knakar så nu är det 74 som gäller :p

2009-10-14 @ 21:55:18
URL: http://familiabergludn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback