Skeppsbrott

2009-10-01 | 21:03:21
Idag på simningen hade vi övningar som gick ut på att ramla i vattnet på olika sätt, utan att bli rädd. Elin har inga problem mad att vara under vattnet, men hon kan inte flyta utan simringen på. Inte än iallafall, men hon tror att hon kan. Elin befann sin på en "båt" idag och när båten sjönk, haha då sjönk Elin med den. Men hon tog sig upp mot utan och där gjorde hon precis som hon lärt sig. Hon snurrade runt på rygg, för så länge ansiktet är ner mot vattnet får man ingen luft. Jag blev lite impornerad över att hon fattade det. Men sen som sagt så fattade hon ju inte att hon inte kan simma utan simringen på. Hon försökte och jag släppte, men då sjönk hon ju och sen provade vi inte det fler gånger. Men även att hon sjunker klarar hon att simma upp mot ytan.
Sen fick hon sin simring och hon simmade 4 längder så 32 meter blev det.
Efter simningen gick vi vår vanliga runda i Pildammsparken sen åkte vi hem och som vanligt inom McDonald´s (Melvin var sjuk så det blev ingen fika med dom idag). Det var sol när vi lämnade Malmö, men på vägen så sjönk temperaturen till 8 ° och sen kom det fryst is från himlen. Alltså hagel, men det  var bara bara pyttelite som kom.

Väl hemma så somnade både Elin och jag och sen hände inte så mycket mer under dagen. Vår kvällpromenad idag slutade på Ica.  Vi har varit där varje dag sen i måndags för vi skulle köpa barnmat, men hyllorna har varit tomma. Det var dom idag också så nu finns det ett brev på vårt köksbord som jag ska gå och lämna till butikschefen på Ica imorgon.
Det var iallafall tur att vi gick in på Ica. Himlen såg misstänkt mörk ut när vi gick på vår promenad och när vi kom ut från Ica var det helt blött överallt. Det måste ha kommit värsta regnskuren.








Ser ni!? Samma kläder som igår.
Tjohoo, hon kunde äta utan att kladda.
Elin stod vid datorn och kollade sin blogg men...

...sen kom det mer hagel och regn och det var lite mer intressant.
Det lät ju konstigt utanför fönstret.

Var hon än tittade ut så var det regn och efter en stund
var inte det så kul att titta på längre.

Hon hittade en ny hemlig plats istället. Precis i Elinstorlek.

Tittut...


Imorgon ska Johan komma hem efter sina 3 veckor i Turkiet. Men han är lite orolig för Barack Obama (presidenten i USA) ska nämlige komma till Köpenhamn imorgon. Kastrup kommer att stängas av och hela Öresundbron kommer också vara avstängd för trafik. Men när han tänkt på det lite närmre så kom han fram till att om planet landar på Sturup istället så har han jättenära hem. Nästan så han kan springa... om det inte varit för resväskan ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback