090909

2009-09-09 | 22:13:53
Det är dagens datum och Elin börjar med att säga
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
till pappa och mormor, som båda fyller är idag!


Johan har berättat att han ska gå och köpa en present till sig själv. Han befinner sig ju i ett land där man inte får göra något så länge solen är uppe, varken äta eller gå i affärer. Affärerna öppnar inte förrän kl 21, men Johans flyg går inte förrän kl 3 inatt så det är inga problem. Han kommer hinna handla!


Idag vaknade Elin kl 6:45. USCH, det var ju tidigt. Vet inte vad som hänt med henne, men det har iallafall inte hänt förut.
När klockan var 9 var det dags för babycafè. Det var en massa bebisar där idag och många av dom var pyttesmå, den minsta var bara 3 veckor. Det var så mycket folk att vi inte fick plats på stora mattan idag så Elin och hennes kompisar fick sitta och leka på den lilla mattan.

När klockan hunnit bli 10 och det var dags för fikat så fick Elin faktiskt sin lunch, eftersom hon åt frukosten redan innan 7 idag. Dom första skedarna gick ner i magen utan problem, men sen var det mycket roligare att busa med Moa som satt bredvid och åt. Hon fick helt enkelt hoppa ner på golvet igen utan att ha tit upp all sin mat, men ångrade sig nog efter en stund. Hon tillbringade nämligen en tid med att försöka nå upp på bordet igen.

När sångstunden sen började blev alla bebisar tysta, ingen som sa någonting, men jag tror att alla var trötta. Elin var iallafall trött. Klockan hade ju hunnit bli 11 och hon hade varit vaken i 4 timmar (hon brukar ju inte stiga upp förrän runt 11 om hon själv får välja). För ovanlighetens skulle somnade faktiskt Elin i vagnen på vägen hem. Hon sov runt 2 timar så jag hann få lite städat här hemma.
Efter Elins mellanmål var det dags för promenad med Melwin och hans mamma och Elin somnade i vagnen IGEN! Hon brukar ju knappt sova på dagen, men såhär blir det tydligen om man stiger upp i tidigt ;-)
Hon sov bara någon timme, och det resulterade i att när klockan var 18.30 var Elin så trött att hon knappt kunde hålla ögonen öppna.
Hmm, vad skulle jag hitta på nu? Låta Elin få sova lite i vagnen under vår kvällrunda och sen ha henne uppe länge ikväll, eller byta till pyjamas och prova med sängen.
Det blev pyjamas och sängen och ett jäkla liv på Elin. Det var ju fortfarande ljust ute och det nya påhittet är att när Elin ska sova för kvällen måste det vara helt mörkt i hennes rum.
Hon fick komma upp och sitta och titta på tv med mig.
Lite efter 20, såfort det blivit mörk gick det bra att sova. Men såhär tidigt har hon nog aldrig somnat så jag misstänker att det kommer bli en tidig morgon imorgon också.
Då har vi simning och efter det hinner vi precis inom McDonald`s innan Johan kommer hem.





Elin vill fika mer

Ellie fattar att man måste böja på sitt huvud när man ska under tunneln.
Hon visade Elin, men Elin fattar fortfarande inte.

Innan sångstunden städades det,
men Elin ville leka mer och hällde ut en av leksakslådorna.







Kommentarer
Postat av: Caroline

såja...nu börjar det likna nåt. Hon har umgåtts för mkt med Moa och fått sin dag att se likadan ut som hennes. Upp tidigt och i säng tidigt... kul va?

2009-09-10 @ 06:43:46
URL: http://moisblogg.boggspace.se
Postat av: Marih

Vart går ni på Babycafé? Ser mysigt ut me så mkt folk...

2009-09-10 @ 08:00:36
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Marih

Ja jag följer gärna med...kan man ha med barnen på de? Är ju som sagt lite svårt med barnvakt för mig när karln jobbar kvällar. Har jag tur är han ledig men det vet man aldrig. Klurar fortfarande på "Ladies Night!". Måste hitta barnvakt bara!

2009-09-10 @ 08:06:41
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback