9 månader

2009-09-20 | 20:37:24
20 september är dagens datum och det innebar att Elin för andra gången under sina första 9 månader i livet fick följa med till en vallokal. Denna gången var det kyrkoval och hon skötte sig lika bra som vanligt.

Idag ville Elin stiga upp när klockan var 7:30, det blev frukost och sen fick vi vänta på att klockan skulle bli 9 och vallokalen skulle öppna. Morgonpromenaden idag blev alltså som ni säkert redan listat ut till kyrkan och Elin hade det ärofyllda uppdraget att hålla i röstkortet under promenaden.
Efter att jag har röstat gick vi till Ica. Vi var ju tvugna att köpa dagens tidning eftersom vi skulle vara med i den dag. Artikeln blev faktistk mycket bättre än förväntat, men det går inte att se att det är vi på fotot, det var så litet.

Lite senare på förmiddagen kröp Elin ner i sin säng och somnade. När hon sovit 10 minuter fick vi ett sms. Det var Moa som ville ut på promenad. NU, stod det i smset, men eftersom Elin precis somnat så fick vi hoppa den promenaden. 30 minuter senare så vaknade Elin, så det var ingen lång tupplur. Det var lunchdags och Elin fick den forna favoriten biff stroganoff. Hon spottade ut allting! Hon brukar aldrig spotta ut maten, tycker hon inte om det så sväljer hon men hon öppnar inte munnen för nästa sked, men att spotta, det var något nytt. Kläderna fick ju självklart tvättas och Elin fick vara utan mat. Mellanmål dög inte heller för madam Liedberg och sova på eftermiddagen skulle hon inte heller göra. Trött, skrikig och säkert hungrig tillbringade hon eftermiddagen bland sina leksaker. Men mat skulle hon inte ha, inte ens välling och sova skulle hon inte. Jag misstänker att det är tand nr 9 & 10 som spökar.

Efter vår kvällrunda var det dags för middag och det blev resterna från lunchen. Men det gick inte att få i henne det denna gången heller. Fick slänga det som låg på tallriken (och kläderna hon hade på under kvällen fick också tvättas) och provade istället med tagliateller med grönsaker och det gick mycket bättre, det är nämligen den nya favoriten.
Sen när klockan blivit 19.30 var Elin så trött så det fanns inte så mycket annat att göra än att fixa vällingen. Elin satt i mitt knä i soffan och åt och efter 150 ml var hon så trött att hon somnade, alltså i mitt knä och med flaskan i munnen. Jag fick lägga upp henne i sängen. 30 minuter senare tyckte hon att hon sovit tillräcklingt så gissa vem som är vaken.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback