Babycafè och Ikea

2009-09-23 | 21:14:48
Imorse hände något som aldrig tidigare har hänt, och jag hoppas att det aldrig händer igen. ELIN VILLE STIGA UPP REDAN KL 6:30. Det var ju tidigt!
Det blev frukost sen fick vi leka och vänta ut klockan. När den hade blivit 9 gick vi på babycafè. Det heter cafè, men det finns inga kakor, bara smörgåsrån. Men Elin och jag fixade fika på eftermiddagen istället. Då åkte vi till Ikea för vi skulle köpa en ny matstol till Elin. Det fick vi tag på men så mycket annat fanns det inte. Malmö ska nämligen få ett nytt varuhus som öppnar i oktober och det gamla håller på att tömmas.
Ja, det fanns ju fika såklart. Jag åt äppelkaka med vaniljsås och Elin fick ett äppel att äta så båda blev nöjda kan man säga.
När vi kom hem från Ikea sov Elin en liten stund sen vaknade hon vid 17:30. Vi tog en kvällspromenad, sen kom jag på idèn att vi skulle göra hand och fotavtryck. Plockade fram färg och tog av Elin kläderna. Jag visade hur man gör, sen var det Elins tur. Hon fick färg på ena handen och det är liksom lite så att hon inte är så smart, så det var ju inget avtyck som kom på pappret. Men med foten gick det bättre, iallafall ett av avtycken ser ut som en liten fot.
Efter allt detta blev det badkaret för Elin och sen lite middag. Klockan hade hunnit bli 19 och gissa vem som var trött. Det blev välling, nästan direkt efter middagen och sen sängen och hon slocknade direkt.

Elin vaknade 6:30 hölls sig vaken hela tiden vi var på babycafèet. Hon var väldigt gnällig där så säkert jättetrött. Hon uppskattade som vanligt sångstunden i slutet och när klockan var 11 och det var slut för dagen så tog det inte lång tid innan Elin slocknade i vagnen.

Kolla in våra rutiner! Varje onsdag sker följande:
  • 9-11 baycafè
  • Har sällskap med Moa och Caroline inom Ica på hemvägen
  • Följer Moa och Caroline hem
Precis så har det varit idag, fast idag så hämtade Caroline hunden Nisse så vi gick en liten längre runda. Runt 12 vaknade Elin så det var inte så lång sovstund idag, jag tror att hon hellre ville lyssna på vårt tjejsnack än att sova under promenaden.
Tidig uppstigninge och bara en liten stunds sömn på förmiddagen och en liten stunds sömn på eftermiddagen. Det var allt, så det kanske inte var så konstigt att hon var trött redan kl 19. Men nu hoppas jag verkligen att hon har lärt sig en läxa och aldrig mer vaknar så tidigt.



Efter simningen imorgon så kommer vi följa E22 ca 20 mil i nord-ostlig riktning. Vi ska alltså till Karlskrona och hälsa på Elins mormor och morfar.
Kameran följer självklart med, men jag vet inte om datorn gör det. Så det kanske inte kommer något nytt inlägg här förrän efter helgen. Men man vet aldrig...





Bilder fån igår, idag blev det inga bilder.
Elin sitter och tittar på foto på sin pappa.

En bild fins på köksbordet så hon kan titta på honom
varje gång det är matdags.

Elin lyssnar på en inspelning där Johan sjunger imse vimse spindel...


Har ni märkt vad som hänt idag. Jag har fixat tangentbordet. Har ju bara tidigare fått skriva cafe, när det ska vara cafè och ide när det egentligen ska vara idè osv.
Det är ju självklart Elins som varit och pillat så det har varit någon konstig inställning, men för tillfället är det löst ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback