URK

2009-09-04 | 22:35:19
Jag fick ett sms:

På ett sjukhus i ett väntrum, sitter de anhöriga till en myket sjuk släkting. Läkaren kommer in myket trött och säger:
-Jag är ledsen, jag har dåliga nyheter. Det enda hoppet för er släkting är hjärntransplantion. Det blir mycket riktfyllt men det är det enda hoppet. Ni får själva betala för hjärnan. Efter en mycket lång tystnad frågade någon "OK, hur mycket kostar en hjärna?". Läkaren svarade: 5000 kr för en manlig hjärna och 200 kr för en kvinnlig. Männen i rummer försökte hålla sig för skratt och undvika ögonkontakt med kvinnorna. En av männen frågade med något triumferande uttryck i ansiktet: Varför kostar den manliga hjärnan så mycket mer? Läkaren log åt den något oskyldiga, barnsliga frågan och svarade: Det är standardprissättning. Vi måste sänka priserna på de kvinnliga hjärnorna eftersom dom faktiskt är använda...

Elins hjärna måste vara super dyr. Den är aldrig använd, ligger nog fortfarande kvar i originalkartongen. Eller så är den ur funktion. Imorse ägnade sig Elin nämligen åt den mycket interligenta handlingen, äta på toaborsten!

Idag åkte Johan till Saudiearabien och han ringde precis. Hade inget att klaga på förutom värmen. Det var så varmt och hög luftfuktighet att när han stängde av sin AC på rummet så immade spegeln igen. Han lovade att fixa bilder på sitt rum. Han bor nämligen i ett av VIP-rummen på Hilton, så det är klart att det inte kan finnas mycket att klaga på!

Johan åkte ju i morse. Kl 8 kom taxin och innan det skulle han säga hej då till Elin. Hon låg och sov, han gick in till henne när klockan var 7:26.
ELIN VAKNADE 7:26. Enligt Johan fanns inget samband. Haha, så hans hjärna måste ju också vara ganska så dyr ;-)

Elin och jag skulle åkta till Malmö idag för att fixa vacciantionen. Idag var det fredag och dom hade bara öppet 11-15. När klockan var lite efter 10 orkade inte Elin vara vaken längre så jag la upp henne i sängen och eftersom hon blivit väckt varje dag hela veckan så tänkte jag att hon skulle få sova tills hon vaknade själv. Det blev kl 14 och när hon ätit sin lunch hade klockan hunnit bli 14:30 och då var det lite för sent att åka. Vi får helt enkelt fixa det på måndag istället. Men vi gick och handlade en branvarnare, så nu har vi iallafall en fungerande.




Idag blåste det som tusan ute.
Elin fick ta på sig luvan under en av våra promenader
för att inte riskera att håret blåste av...

Tittar man riktigt noga går det nog att se tand nr 7 och nr 8,
som kikade upp i veckan.
Dom finns på nedervåningen bredvid tänderna i mitten.


Vi har tidigare konstaterat att detta året är det blåbärsrekord, svamprekord, fästingrekord och björnbärsrekord.
Till rekord samligen kan vi nu också lägga slånbär, plommon och massa knallröda rönnbär.
Och enligt bondepraktikan så betyder massa rönnbär en kall och vit vinter.





En hälsning från Elin
fvqqVCCCCCVGVGÄ''ÄÄ´*ä*Å´ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback