Fullt upp

2010-02-08 | 17:16:44
Idag har vi haft fullt upp. Dagen börjde med att Elin och Johan steg upp på Elins begäran vid 8. Lite innan 9 kom jag också upp sen gjorde vi oss iordning och körde till Hornbach. Vi skulle handla en takdusch. Den kostar egentligen någonting på 2500 :- på Hormbach och på Bauhaus kosar den 2895:-, men den fanns med i Bauhauses reklamblad för 1995:- och eftersom vi har prisgaranti på Hornbach (konkurrentens pris- 10%) så fick vi duschen för 1795,50. Bra va!

Efter besöket på mitt jobb, trors min lediga dag, så åkte vi vidare till sjukhuset. Det var ju måndag, som betyder simdag. Sista simdagen. Nu har Elin simmat sen i april och är klar med alla stegen. Hon har klarat av blåbär, lingon och idag fick hon ett diplom och blev godkänd i hjortronsteget. Fast egentligen skulle hon nog inte bli godkänd. Hon gör aldrig som simfröken säger. Elin kan ju simma. Hon simmar bara runt, runt, runt på den djupa delen av bassängen, den delen där ingen bottnar. Det är inte alls kul att vara med på övningarna för dom som inte lärt sig simma. Och under sångstunden ska Elin bara stänka vatten på alla andra barnen.


Efter simningen kör vi till IKEA och där blev det lunch. Det var tydligen baby veckor så all burkmat var gratis i retaurangen. Men sådan mat ville inte Elin ha. Hon ville bara äta fralla och ris.
Hemma igen somnade Elin och hon har precis vaknat. Lagom till eftermiddags/kvälls promenaden.


Nu andas Elin som hon ska igen. Lite slem sitter det i halsen, men inget som hindrar. Näsan rinner lite men annars är allt som vanligt. Igår fick jag även veta att efter att Elin fått astma medicinen på vårdcentralen fick hon även någon sorts flytande kortison att dricka som skulle hjälpa lungorna.





Påväg till bassängen, som hon tog sig ner i helt själv idag.

Det går inte längre att hålla Elin när hon är i vattnet.
Hon är helt vild.




Titta på mig!





Slagsida.

Oops... Glömmer man bort att hålla i sig så sjunker man.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Man kan nästan tro att du är ett litet vatten djur, så glad för vatten som du är. Ha det bra alla tre.

2010-02-09 @ 15:31:56
Postat av: Jenny

Vad skönt att du mår bättre, Elin! Jag har tänkt på dig.

2010-02-09 @ 17:58:59
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback