Igår

2010-02-16 | 10:15:41
Igår var det sen 15 februari och det betyder att det bara är 1 månad kvar tills Elin blir STOR. Den 15 mars ska hon nämligen börja skolas in på dagis.

Igår var det också 2 veckor kvar till Johan ska åka Vasaloppet. Han åker på lördagen och är hemma igen på tisdagen, så på fredagen när Elin vaknat så kör hon och jag till Karlskrona och där stannar vi nog tills på måndagen. Så vi kommer att vara "hemma" fredag 26/2-måndag 1/3.

Och så det sista igår.
Igår så sov Elin. Hon sov och sov och sov. Hon vaknade vid 8:30, sen somnade hon efter frukosten och sov från 10 till klockan var 14. Då hann hon bara med lite lunch och lite lek för vid 16 slocknade hon igen och sov till 19. Så när jag kom hem från jobbet vid 20:30 var hon fortfaranade vaken. Men bara till 21. Man skulle kunna säga att hon bara var vaken för att titta på OS, och se när Charlotte Kalla tog Sveriges första OS-guld. Både hon och Johan hade hejat här hemma. Vid 21, Då somnade hon igen och har nu idag vid 10 precis vaknat igen. SÖMNTUTA!

Idag är det tisdag så i eftermiddag ska Joahn och Elin gå till öppna förskolan. Och eftersom det är fettisdagen idag så har Johan lovat att dom ska baka semlor tills jag kommer hem från jobbet =)







Elin leket tittut med farmors sjal.







Kommentarer
Postat av: Mormor

Roligt att ni snart kommer och hälsar på oss. Hoppas att du och Johan hade roligt på öppna förskolan. Många kramar från mormor och morfar.

2010-02-17 @ 18:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback