Shopping med pappa

2010-02-25 | 23:06:42
Jag har jobbat, men idag var sista dagen av mina 6 jobbdagar på rad, så nu väntar 5 dagars ledighet. Tjohoo.

Elin och Johan inledde veckan med att shoppa. Det blev nya kläder till Elin, pyjamaser, mockasiner, regnkläder och så leksaker. En bil som ser ut precis som vår bil, alltså en grå V70, och den är så stor att Elin behöver båda händerna för att köra den. Och det är nästan det ena hon gör. Hon kör runt sin bil och säger brum, brum...

Smycken är också intressant nu. Speciellt halsband, hon har ett plast pärlhalsband som hon hänger runt sin hals så fort hon hinner och så har hon blivit så stor att hon till och med får sitta i skamvrån.

Nej, riktigt så är det inte. Men Elin har hittat en liten vrå under trappen som hon kryper in i när hon inte får som hon vill. Hon kryper in där och surar en stund sen kommer hon ut igen. Och så kryper hon in där när det är dags för toalettbesök.
Det är faktiskt så att Elin är utan blöja någon timme varje kväll, men när hon kryper in under trappen, så vet man vad som väntar =)


Imorgon är det fredag igen och då är det ju dags för öppna förskolan. Direkt efter det sätter vi oss i bilen och jag hoppas på att Elin somnar och sover dom 3 timmarna det tar att köra hem till mormor och morfar. Johan ser fram emot att få vara "ledig" en hel dag och att ladda inför loppet, men han får stiga upp tidigt lördag morgon. Klockan 5 blir han hämtad och sen blir det till att ut att känna på snön så fort dom är framme i Mora. Under kvällen blir det antagligen fest som vanligt och sen söndag blir det träning igen och på mådag, det är då tokarna ska åka 9 mil och dricka massa blåbärssoppa. Elin har fortfarande kvar sin HEJA PAPPA sylt från förra Vasaloppet så den får vi kanske sitta och heja med när smsen med tidsangivelserna längst spåret kommer =)









Vasaloppet förra året.
Elin med sitt halsband.



Leka med bilen.

Och så fjärrkontrollerna....


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilka söta kläder hon har på sig! Sötnos!



Hör av er om ni har möjlighet att träffas i helgen. Kram på er!

2010-02-26 @ 13:05:00
URL: http://myengla.blogg.se/
Postat av: Farmor

Elin, idag hejar vi på din pappa!

Hälsa till mormor och morfar från ett regnigt och tiogradigt Amman. Nu går det inte att vara på balkongen längre!

2010-03-01 @ 07:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback