Öppna förskolan

2010-01-22 | 21:49:38
Idag är sista dagen på veckan, iallfall på jobbveckan för alla som har måndag-fredag jobb. Själv får jag vänta till på söndag för då är min jobbvecka slut. Men det jag skulle komma till var att det var fredag idag och fredag betyder öppna förskolan. Elin var där med sin pappa. Öppna förskolan började igen denna veckan efter juluppehållet och Elin tyckte nog det var lite konstigt. Först var hon där hela tiden, och sen var hon inte där alls på 5 veckor, och sen helt plötsligt var det dags igen, och med pappa stället för med mamma.

Johan tyckte det var lite tåkigt där och Elin var tydligen inte heller helt förtjust i det idag. Hon bråkade lite med pojke. Det började med att han byggde tågbana och Elin kom och förstörde den. Sen kom han och puttade Elin i ryggen så hon ramlade. Det brydde hon sig inte så mycket om, men när den lilla pojken gick till Johan och ville sitta i hans knä så jäklar. Då blev det slagsmål! Elin blev skitsur....

Ja, sen var det sångstund som vanligt, men det var inget som intresserade Elin. Inte ens Christians gitarr var intressant.
Efter öppna förskolan väntade farmor här hemma. Det blev farmor i torsdags och i onsdags efter Ellies kalas också. Och så kommer det bli en träff med farmor imorgon igen, efter Melvins kalas. Och imorgon, då kommer farfar också att få träffa Elin.







Nya bilder =)



Elin på Ellies kalas.

Hon ville mest leka med dockvagnen.

Igår var Elin och jag ute och åkte pulka,
och hon lämnade ett avtryck i snön.

Elin och pappa

Kommentarer
Postat av: farmor

Det nya objektivet ger väldigt fina bilder, eller det är kanske fotografens förtjänst!?

2010-01-22 @ 22:15:22
Postat av: Yvonne

Vad använder du för kamera? :)

2010-01-22 @ 22:18:51
Postat av: Eva-Lena

Jisses så stor hon har blivit, men ack så söt

2010-01-23 @ 13:02:40
URL: http://www.eva-lenasblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback