Fredag

2010-03-05 | 21:33:09
Resan hem i tisdags gick bra. Först blev det ett stopp hos Elins mormor på hennes jobb. Hon jobbar på dagis och om Elin hade fått välja hade hon velat stanna kvar där. Hon lekte för fullt med dom andra barnen och hade egentligen inte tid att åka hem. Men hon fick ju inte bestämma själv så det blev snällt till att åka hem.

Elin sov i bilen, hela vägen hem. Vi hade sol och några plus grader hela vägen, ända tills vi svängde av e22 in på 108:an. Då började det snöa, och som det snöade. Det snöade så mycket att det knappt gick att se. Längst hela vägen stod bilar parkerade som väntade på att snön skulle avta. Men det gjorde den inte. När vi kom fram i Svedala snöade det så mycket att det inte ens gick att se M:et på Mc´donaldskylten som är utmed vägen.

Vi var hemma vid 13, då blev det bara lite lunch, sen gick vi ut i snön. 13:30 öppnar öppna förskolan och Elin lekte där och hade kul som vanligt. Vid 17:30 när vi var hemma igen och precis ätit lunch var hon så slut att hon somnade. Hon sov när Johan kom hem och vaknade inte förrän 8:30 på onsdagen. Då fick vi sms av Maria och Sofia. Dom ville ut och gå så vi åkte till bokskogen med dom. Vi gick en runda sen åkte jag till jobbet. Elin och Johan åkte till stan under eftermiddagen och när jag kom hem på kvällen så låg den lilla utslagen i sängen och sov.

Torsdag blev också en dag Elin och Johan åkte till stan. Dom var först en runda på Jägersro center och sen åkte dom till O´learys för att hälsa på tant Lisa och att äta lunch.

Och så fredag. Denna fredagen började med en löprunda. Johan, Elin och jag var imorse ute och sprang i strålande solsken. Vi sprang först 5 km, sen blev jag lämnad vid huset och så sprang Johan och Elin 6 km till. Efter löpningen och lunchen åkte vi till Andy`s lekland. Till en början var det inte så kul, men sen kom Elin igång och det var knappt att vi fick henne därifrån när det var dags för oss att gå.




Elin fick en docka och en dockvagn av sin mormor när vi var och hälsade på. Det är en docka med tillhörande nappflaska. Innan Elin somande i tisdags så lekte hon med sin docka. Helt plötsligt så gick hon till väskan vi hade haft med oss med alla grejer och började tömma den. Jag undrade vad hon höll på med, men hon brydde sig inte om mig. Hon fortsatte tömma den och tillslut hittade hon det hon sökte. Hon hittade dockans nappflaksa, tog den och tryckte in i munnen på dockan. Dockan ville ju också ha välling innan hon skulle somna

Natten till tisdagen, sista natten vi sov hons mormor & morfar, vaknade Elin vid 00:30 och bara skrek. Ingenting fungerade. Hon ville inte ha välling, inte Nasse. Hon ville inte titta på tv, eller leka med fjärrkontrollen, mobilen, datorn eller kameran Hon vägrade gå till både mormor och morfar. Hon lät lite täppt så hon fick nässpray, men det hjälpte inte. Hon bara skrek, och sen efter ca 1 timme hämtade jag alvedonen. Då tystnade hon och klappade händerna. Hon vet att hon får alvedon när hon har ont någonstans och jag hade lite ont i halsen så det kanske hon också hade. Det blev lite alvedon, sen la hon sig ner i sängen och somnade.









Det var väldigt svårt att äta gröten med skeden, denna morgonen,
så Elin tog hjälp av händerna.

Promenaden i bokskogen



Andy`s lekland

Åka rutschkana

Bollhavet

Kommentarer
Postat av: Jenny

Klart att dockan ska ha välling, Elin! Smart tänkt! Kram på dig!

2010-03-06 @ 10:20:51
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback