Över ett halvår

2011-07-14 | 09:03:56
Ja, nu är det över ett halvår sen sist, kom knappt ihåg lösenordet när jag skulle fixa inlägget idag! Nu får jag skärpa mig!

På detta halvåret har det hänt endel. Elin har haft kräksjuka. Men sa själv att hon var sjuk i munnen, det var ju ganska logiskt. I mars firade Elin sitt första år på dagis och det blev mad bara 4 vab dagar för mig, alltså slapp hon alla dagisbaciller. Vattkoppor har gått 2 omgångar där, men hon har lyckats undvika det båda gångerna. Ja, fast kräksjukan kom nog därifrån trots allt. 1 år på dagis och 5:e terminen på simskola är avklarade!

Den lilla pratar för fullt nu, och hon använder massa trick titt som tätt speciellt när hon ska gå och lägga sig. Johan låg med henne en kväll när hon inte ville sova och sjöng. Efter någon timme blev Johan torr i halsen och sa till Elin att han inte kunde ligga ner längre för han fick ont i halsen. Elin säger nu varje kväll när hon inte vill sova att hon kan inte ligga ner för hennes hals gör ont.... Det funkade ju när pappa sa så!

Och så har vi det här med bilder. En kamera tappade jag ju i golvet så den gick sönder, den återfinns numera i Elins leksakslåda. Då köpte Johan en stöt-och vattentålig kamera till mig. Den är så vitt jag vet fortfarande hel, men jag glömde den när vi var i Egypten, så det senaste halvåret har jag inte riktigt varit betrodd med en kamera. Men några bilder har jag lyckats fixa ändå =)




Elin midsommarafton.

Hade hon bara tittat i kameran så hade det ju blivit bättre...

Iallafall glad....

Elin provar sina nya simglasögon.

Jag jobbade men Elin och Johan var på Ven och cyklade/åt glass.

När jag också fick semester åkte vi till stranden.





I våras var vi och tittade på kosläpp,
det som uppskattades mest var att Skånemejerier bjöd på choklad mjölk.

Besök på Skånes djurpark har också hunnits med.
Det som var bäst där var alla traktorer som matade djuren, och så vitsipporna.





Nu har Elin blivit en stor flicka, på 2,5 års kontrollen på BVC vägde hon 16 kg och var 98 cm lång. Så nästa gång vi hälsar på mormor&morfar får det nog bli en tur till Ölandsdjurpark. När Elin är över 1 m kostar hon nämligen inträde ;-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kul att ni är tillbaka. :)

2011-07-17 @ 20:43:58
URL: http://katthemmetkompis.blogg.se/
Postat av: julia

ohh va härliga bilder!:d

2011-07-17 @ 21:16:36
URL: http://photojulia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback