Telefonsamtal

2011-07-15 | 07:41:28
Igår väckte Elin mig vid 7:30 med orden. -Jag vill leka Moa, mamma. Ringa och fråga!
Det blev ett sms och under tiden vi väntade på svar så åt vi frukost. Elin beställde gröt, men ville inte äta så mycket av den. Jag körde med knepet att om du inte äter upp gröten så får du inte leka med Moa...
Efter frukosten tog Elin sin telefon och började ringa, det blev 3 samtal:

Hej Moa!
Jag har ätit upp min gröt, komma hit och leka nu?

Hej Calin! (Caroline, Moas mamma)
Komma hit och leka Elins mamma och pappa?

Hej Alvin, hej bebis! (Albin, Moas lillebror)
Hej bebis, hoho bebis... Klick

Nej mamma, bebis kan inte prata =)



Efter en stund fick vi svar på vårt sms, Moa hade andra planer och kunde inte leka med Elin igår.
Det regnade en massa så till Elins stora besvikelse sa vi nej till att gå till lekplatsen som var hennes andra alternativ till lek med Moa. Vi åkte istället till tekniska museet. Det var uppskattat av Elin. Vi tittade på flygplan och var inne i en ubåt. Det var inga problem för Johan och Elin i ubåten men för mig, jag som är vig som ett kylskåp var det inte helt enkelt... Men ut kom jag iallafall, efter ett tag och besök i ubåten får jag nog hoppa över nästa gång vi är på museet. Bäst av alltihop var kunskapstivolit. Där kunde man spela på golvet, något som uppskattades av Elin. Dragkamp var också kul och så fanns det en boll som svävade i luften. Det var experiment som var för Elins ålder. Själv hade jag roligast när jag skulle testa att gå på en rak linje med 1,2 promille alkohol i kroppen, (ja, nu fick man ju inte dricka sprit utan ha ett par glasögon påsig som gjorde att det blev lite vingligt) och titta på hyn i ansiktet i 40 gångerns förstoring. Jag är väldigt rynkig upptäkte jag. Johan däremot, jag tror att han hade roligast med vätgas raketer och alla experiment där jordens gravitation spelade in. Och såklart träningscyklarna som fanns. Ju mer/snabbare du cyklade ju fler lampor fick du att lysa. Det var för att visa hur mycket energi som behövdes för att vi skulle kunna ha våra lampor tända. Det tyckte jag mest bara var jobbigt, så jag ska börja släcka lamporna här hemma och börja med med stearinljus =)

Vi hade ingen kamera med igår, men det finns några bilder sen Elin snällt fick städa upp den sand hon slängt utanför sandlådan!













Kommentarer
Postat av: Bosse

Fina bilder på Elin!!! Jag hoppas Ni har en skön semester.

Kram Farfar

2011-07-18 @ 17:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback